Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Auto vjelo v Německu do davu: Jedna žena zemřela. Na místě je nejméně 6 zraněných

Aktualizováno -
20. prosince 2018
21:13
Autor: shp - 
20. prosince 2018
20:32

V německém městě Recklinghausen vjelo auto do lidí čekajících na autobusové zastávce. Místní policie uvedla, že řidič vozu (32) chtěl pravděpodobně spáchat sebevraždu.

Podle informací policie bylo zraněno na místě devět lidí ve věku 17 až 67 let. Šest z nich skončilo v nemocnici. Hospitalizován byl i řidič.

88letá seniorka zemřela na následky svých zranění. Portál Bild.de uvedl, že prvotní indicie naznačují, že mohlo jít o pokus o sebevraždu.

Video zachycuje situaci na místě činu:

Podle místní policie řidič z dosud nepotvrzených příčin sjel ze silnice a najel do skupiny lidí, kteří čekali na autobusové zastávce. Šest lidí utrpělo těžká zranění.  

Řidičem vozu má být Němec s bosenskými kořeny. Oblast neštěstí je uzavřená a případem se zabývá německá policie. Spekuluje se o tom, že muž chtěl tímto způsobem ukončit také svůj život.

PPP150W ( 23. prosince 2018 22:00 )

Ale no tak. Jen zapomněli napsat, že se jedná o rozšířenou sebevraždu...

janhu ( 21. prosince 2018 17:53 )

islamohavloidi, většina tzv. umělců piráti, ods, topstan,kdu,zel neziskovky jsou vítači islámských teroristů a nijak jim to nevadí, oni vědí ,že islamisti neustále páchají teroristické útoky po celé evropě, i přesto prosazují jejich imigraci do čr, takže jde o nebezpečné extremisty kteří podporují islámský terorismus, a vědomě ho chtějí i v čr

bizon_pepa ( 21. prosince 2018 11:49 )

Jo to je novinka. Meli radsi zůstat u psychicky nemocných.

pavel11 ( 21. prosince 2018 10:21 )

Ne jenom Kalousek a hrabě blekota ale piráti netáhla,udavači chtějí několik desítek tisíc uprchlíku s kecy že to pro náš stát není problem ten humus příjmout.A křiváci KDU STAN mají stejný názor co k tomu říc piráti budou obrovský problem pro naše rodiny,děti,vnoučata.Práskaní,fet,nemakat,kecy Kalouska,Němcové,Pospišila,Pekárkové Farskýho,Gazdíka,Rakušana,Bělokřiváka je řadí mezi stejný odpad politiky sousedka říká že jsou horší než mladí politruci komunistu ti prý taky jen kecali,udávali,komise ale práce tá jim nevoněla ale vydrželo jim to dvacetlet!!

dzentlman ( 21. prosince 2018 10:13 )

A Kraďousek s Trautenbergem by sem tuhle pakáž chtěli natahat.

Zobrazit celou diskusi