Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vážná nehoda před Štědrým dnem: Ženu na Rakovnicku srazilo auto, když chytala psa na silnici

Vážná nehoda před Štědrým dnem: Ženu na Rakovnicku srazilo auto, když chytala psa na silnici (ilustrační foto)
Vážná nehoda před Štědrým dnem: Ženu na Rakovnicku srazilo auto, když chytala psa na silnici (ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: rc - 
24. prosince 2018
09:35

K vážné nehodě došlo večer před Štědrým dnem. Žena vystupovala z vozu na silnici mezi Řevničovem a Krušovicemi na Rakovnicku a z vozu jí utekl pes, když se ho pokusila chytit, srazilo ji auto jedoucí v protisměru. Pro zraněnou musel letět vrtulník.

Záchranářský vrtulník v neděli večer zasahoval na Rakovnicku. Večer před Štědrým dnem na silnici mezi městy Řevničovem a Krušovicemi došlo k vážné nehodě. Na silnici ve směru na Prahu zastavil u krajnice vůz. Z auta vystoupila spolujezdkyně, ovšem v tu chvíli jí utekl z vozu pes. Žena se ho snažila chytit. V ten moment se však přiřítil mercedes, který jel ve směru na Karlovy Vary a ženu srazil. „To auto stojící u krajnice v protisměru na mě ještě na poslední chvíli blikalo, ale už jsem nestihl zareagovat. Ženu jsem vůbec neviděl,“ řekl pro Novinky.cz řidič, který ženu srazil.

Pro ženu, která skončila v příkopu u silnice, musel přiletět záchranářský vrtulník. Vážně zraněná byla převezena do jedné z pražských nemocnic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání