Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tereza v Pákistánu těžce onemocněla! Má horečky a nejí, nemyje se. Pečují o ni vězeňkyně

Autor: dce - 
15. října 2019
11:43

Zdraví české pašeračky Terezy Hlůškové (23) je stále chatrnější - podle místního zpravodaje je opět nemocná. A je to natolik vážné, že nemůže v noci ani spát. Musí se teď dokonce podrobit speciálnímu režimu!

Po zklamání, které přišlo od soudu, jenž měl 7. října řešit odvolání české pašeračky heroinu, přišla pro Terezu další rána. Onemocněla! "Terezu bolí v krku a má horečku. Začala se vyhýbat vězeňskému jídlu a z místní nemocnice dostala na nemoc léky," řekl Blesku pákistánský novinář Aršád Alí, který má ve věznici své zdroje. 

Tereza prý kvůli nemoci nemůže v noci spát. Podle vězeňského lékaře ji skolily změny počasí v Pákistánu. "Zakázali jí pít studenou vodu a koupat se. Spoluvězeňkyně se začaly starat o její zdraví," doplnil Aršád Alí s tím, že Tereza od minulého týdne ani nechodí na vycházky.

Terezu Hlůškovou zadrželi pákistánští celníci na letišti v Láhauru loni 10. ledna. V jejím kufru našli téměř devět kilogramů heroinu ukrytého ve dvojitém dně. Hlůšková od začátku tvrdí, že je nevinná, soudce o tom však nepřesvědčila. Pašeračka dostala trest odnětí svobody na osm let a osm měsíců, rozsudek je nepravomocný.

Odvolací soud se případem měl zabývat už ve druhé půlce září. Jednání ale bylo odročeno na začátek října, ani tehdy se ale nekonalo. Nový termín soudu zatím nebyl stanoven.

babickavenus ( 28. října 2019 06:33 )

Nedala Ti po základce? A teď ješté všichní uvidí, ksicht toho doufajícího...

Paja Papaja ( 19. října 2019 06:41 )

Bude smrdet!!fuuuj

belcev ( 17. října 2019 12:30 )

Šukat za prachy to ji šlo jen ať si ji tam nechaj špínu

krkoun ( 16. října 2019 09:00 )

Taková důležitá a zajímavá zpráva by měla být prémiová,tudíž placená.

vvogh.t ( 16. října 2019 07:28 )

no ty seš teda kus curaka, si tetovanej?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání