Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policisté našli v ústeckém bytě mrtvá a zbídačená zvířata: Chovatel už je v podmínce za týrání

Autor: chal - 
10. října 2019
19:01

Ústečtí policisté v pátek zasahovali v bytě, ze kterého se linul silný zápach. Sousedy obtěžoval i štěkot psů. Ihned po otevření dveří bylo jasné, že na místě není vše v pořádku – v předsíni se rozkládala mrtvola mývala! Vevnitř pak policisté našli více mrtvých zvířat a i několik živých. Ta byla naprosto zbídačená. Nájemníkem bytu je přitom chovatel, který je v podmínce za týrání zvířat!

Byla to děsivá podívaná. Mrtvý mýval, uhynulé nebo zcela apatické ještěrky, vyhladovělí a zanedbaní psi a kočky žijící v naprosto nevyhovujících podmínkách. To vše skrýval byt v Ústí nad Labem, ve kterém měl bydlet chovatel Karel Š. Nájemník je přitom podle zjištění televize Nova už měsíc v podmínce za týrání zvířat.

K tomu došlo v jiném severočeském městě – v Mostě. Karel Š. podle Novy dostal v září podmíněný trest odnětí svobody za týrání zvířat v panelovém bytě. Zvířata nedostávala žrát a Karel Š. je podle sousedů ani nevenčil.

V mosteckém bytě panovaly podobně příšerné podmínky jako v tom ústeckém – zvířecí fekálie tam dokonce prosakovaly stropem!

„Já nevím, jak to může být možné. Mohu to doložit, že žrádlo a vodu dostávali,“ řekl Karel Š. televizi Nova. Nyní mu hrozí až pět let vězení.

Monika101 ( 21. října 2019 20:30 )

Není na vině jen on,hlavní viník je Břeňová Linda!!!!to ona sbírala zvířata jak známky.bydlela jsem pod nima když se pristehovali do Janova.jen lžou a lžou,chtěli odkládat fotkami jak je o zvířata postaráno pritom tu chcipali hlady a žízní.neukazali se tu třeba tři týdny!!výkaly nám tu tekly že stropu,šílený zápach.nepreji nikomu co jsme tu prožívaly.a chudáci zvířata co si museli vytrpet.trvalo to,ale docilila jsem otevření bytu aby mohlo dojít k odebrání zvířat.otresny pohled na který do smrti nezapomenu a teď se spočítám že v Ústí probíhalo to samé,tak to už je snad dost prez caru a měli by dojít k pořádně pokutě a pořádně trestu.podotykam pro oba.jak Štěpař tak Břeňová mají stejný podíl viny.Vim to z vlastní zkušenosti,když tu bydlely nademnou.do basy s oběma!!!!nebo je do toho smrad zavřít bez vody a potravy aby si vyzkoušely jak těm zvířatům bylo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání