Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Hrůzná smrt autora dětských knih (†43): Spisovatele s rodinou našli zastřelené v jejich domě

Autor: rc - 
9. října 2019
12:04

Hrůzný případ vyšetřuje policie ve Spojených státech amerických. V jednom z domů ve státě Massachusetts byla objevena těla autora dětských knih Josepha Zaccardiho (†43), jeho manželky Deirdry (†40) a jejich tří dětí. Podle policie se zřejmě jednalo o čtyřnásobnou vraždu a sebevraždu.

Joseph Zaccardi bydlel se svou rodinou ve městě Abington ležícím v americkém státě Massachusetts. Třiačtyřicetiletý spisovatel se svou manželkou Deidrou vychovával dcerku Alexis (†11) a devítiletá dvojčátka Nathaniela a Kathryn.

V pondělí ráno u jejich domu zastavil rodinný příslušník, který měl děti odvézt do školy. Nikdo se však neozýval, tak vstoupil do domu. V domě se mu naskytl hrůzný pohled. Jako první uviděl Deidru, která ležela v kaluži krve na gauči. Okamžitě zavolal policii, která následně objevila i těla dětí a Josepha. Všichni měli střelné rány.

„Je to státní zločin, v té budově se stal zločin. Tři děti zemřely,“ uvedl podle informací britského deníku Daily Mail státní zástupce Timothy Cruz v prohlášení. Strážci zákona se domnívají, že se jednalo o čtyři vraždy a následnou sebevraždu. To však potvrdí až nařízená pitva.

Podle informací amerického deníku New York Post Zaccardi prožíval těžké období. Autor knih pro děti byl nezaměstnaný a trpěl psychickými problémy, zatímco jeho žena byla úspěšnou manažerkou v marketingové společnosti. „Deirdre byla úžasný člověk, spolehlivý zaměstnanec a dobrý přítel pro všechny z nás,“ uvedl prezident společnosti Campbell Edlund, pro níž žena pracovala téměř dvacet let.

„Jsem pyšný, že vám mohu oznámit, že má třetí dětská kniha byla publikována a můžete si ji koupit na Amazon,“ napsal muž v roce 2017 na facebook. „Jsem na tebe tak pyšná,“ napsala pod příspěvek Deidre. Od té doby však uběhlo mnoho času a Joseph si v informacích na sociální síti k zaměstnání napsal, že je „nezaměstnaný a šílený“.

kores ( 9. října 2019 13:01 )

Na těhle tragickýxh příbězích (a to zdaleka není první příběh ze Spojených států, kde mě to zarazilo) je, že tatínek je nějaká profese, kde se evidentně momentálně nedaří a maminka je prostě slepička domácí, a místo toho aby oba dva, když je průšvih, slevili ze svých pozic, zvedli zadele a šli dělat COKOLIV aby se uživili, tak ono ne. Hlava rodiny do poslední chvíle mlží, profesionální mamča si pěstuje své čtyři bradičky a pak to skončí takhle..... Líní *** a chudáci děti, co vyfásly tyhle kratury jako rodiče....

lahny ( 9. října 2019 12:44 )

Co se divíte?Dnešní škola vychovává lidi, co nedokáží mít pravopis bez chyby.Já, jakožto frézař (soustružník), musím udělat výrobek bez chyby (menší výrobek jen o jednu desetinu, už to je zmetek) a za ten musím zaplatit.A přitom beru menší výplatu než tito pisálkové, kteří neumějí garmatiku.Jejich špatné i, y, je jako moje jedna desetina na výrobku.Kolik jim strhnou na výplatě?

mak ( 9. října 2019 12:14 )

To jako vážně? Nemělo by to být už trestný???
" Tři děti zemřeli"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání