Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mlátí lidi na potkání, říkají spolužáci o bitkaři ze Sedlčan: Ondřej (15) je šikanuje roky!

Autor: VaB - 
1. října 2019
16:17

Video nelítostného mlácení kluka, který leží na zemi, vidělo snad celé Česko. Ondřej (15) ze Sedlčan je údajně problémový kluk, kterého se každý bojí. Doslova na potkání je prý schopný někoho zbít tak, že skončí v nemocnici. Jako tomu bylo v posledním případě, kdy tam poslal s otřesem mozku teprve 13letého chlapce.

Video brutálního útoku na teprve 13letého žáka základní školy šokovalo nejen obyvatele Sedlčan na Příbramsku. V případě „mlátičky“ Ondřeje nešlo prý o první případ. Podle spolužáků, kteří se svěřili MF Dnes, má mladík mít na svědomí víc podobných brutálních a bezdůvodných útoků. Prý to vše dělá jen proto, aby se ukázal před svým obecenstvem. Děti na Sedlčansku měl mlátit roky a ty z něj měly velký strach. Problémové chování údajně nezměnil ani po přesunu na jinou školu. Nezastavila ho ani kázeňská opatření školy. 

Podle spolužáků měl Ondřej (15) napadnout mentálně zaostalejšího kluka. „Ten zbitý klučina, který je mentálně zaostalejší, měl něco říkat o jeho bratrovi. Byli jsme na hřišti a Ondra přilítl a začal jej mlátit,“ řekl pro MF Dnes jeden místní školák. K incidentu došlo na hřišti nedaleko odborného učiliště. Zmlácený chlapec skončil v nemocnici s otřesem mozku.

Když hoch utíkal ze spárů bitkaře, vyslechl si ještě výhrůžku. „Co, mr*ko, co? Ještě jednou ti říkám a končíš, zmr*e. Zkus bonzovat, zmr*e. Budeš mít ten plot zaraženej v držce,“ volal agresor na svou oběť.  

Útoku přihlíželo několik dětí, nikdo ale nedokázal účinně chlapci pomoci. Našly se zato děti, které si vše natáčely na telefon a dodávaly k tomu rádoby vtipné připomínky. „Lidi, všem vám to pošlu na facebook,“ oznámil v jednu chvíli autor videa.

Ondřej měl mít kázeňské problémy už od třetí třídy, když chodil na základní školu v Sedlčanech. Jeho matka ho poté přesunula jinam. Doufala, že v menší škole a v jiném kolektivu ho zkrotí. „Kázeňské problémy měl i u nás, hned co nastoupil. Dvakrát byl potrestán důtkou za to, že se popral. Třeba o přestávce bezdůvodně napadl spolužáka, pak se na ulici zase pustil do chlapce, který jediný ze třídy se mu dokázal postavit,“ řekl MF Dnes ředitel zmíněné školy.

Bitkař, co se neobejde bez publika

Ondřej nyní chodí do prvního ročníku učiliště. I tam má prý pověst bitkaře. Na násilnosti z jeho strany si MF Dnes postěžovala desítka dětí. Také je prý Ondřej bezdůvodně napadl a zbil. „Šel jsem s kamarádem a Ondra přiběhl a kopl kamaráda do kotníku a skočil na mě. Dostal jsem pěstí do hlavy,“ svěřil se deníku další napadený žák. Další zase dostal ránu do obličeje. Podle jednoho z žáků, kterého Ondřej údajně také napadl, potřebuje agresor hlavně publikum, před kterým se může předvádět. 

Ze strachu mu radši slouží 

Mladík si prý kolem sebe vytvořil partu nohsledů, kteří ho poslouchali a dělali, co poručil. Všude s ním chodili. „Dělali mu poskoky. Nám říkali, že s ním nechtějí mít nic společného a že z něj mají strach. Druhý den ale přišli a zase ho poslouchali na slovo,“ vylíčil zmíněný ředitel.

Mdloby-na-tebe ( 2. října 2019 06:32 )

I s tou jeho smečkou na soc.davkach...

Kopyto ( 2. října 2019 06:25 )

To není v městě nikdo, kdo by tomu chcípákovi jemně naznačil, že takhle teda ne? A nebo razantněji? A co tatík s matinkou, ti také nevědí co je to slušně vychovné děcko? Škoda že je to z Vysočiny trochu z ruky, postavu a nasr...anost na to mám....

Taurus70 ( 2. října 2019 06:07 )

V první řadě je potřeba za takové zmetky těžce postihovat i rodiče jsou jeho zakonni zástupci což znamená že za veškeré jeho činy nesou plnou zodpovednost☹️🤮

Mdloby-na-tebe ( 2. října 2019 06:06 )

S jakou chuti bych ho seřezal špínu gumovou 🤮🤮

alzbeta59 ( 2. října 2019 02:42 )

jedna rana mezi oci by to vsechno vyresila

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání