Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

VIDEO: Brutální útok na chlapce na hřišti v Sedlčanech! Kopání do hlavy, holky se dívaly, kluci oběť drželi

Aktualizováno -
29. září 2019
07:38
Autor: lm - 
28. září 2019
21:24

Neuvěřitelně brutální napadení chlapce vyšetřuje sedlčanská policie. Jeden z místních mladíků tu na hřišti v ulici Na Potůčku zmlátil zjevně mladšího a slabšího klučinu, který se ani nijak nebránil. A to vše před zraky vrstevníků, kteří nijak nezasáhli a naopak si odporné zvěrstvo nahrávali! Video uniklo na internet a záběry otřásly i zkušenými kriminalisty.

Na brutální útok upozornil web eXtra.cz, podle jehož informací je agresorem sedlčanská „známá firma“ Ondřej P. a jeho parta. Podle místních nejde o jejich první podobný incident. Útoků už za sebou mají mít několik a děti se jich bojí. A není se čemu divit.

Záznam jednoho z jejich brutálních napadení unikl na internet a ze záběrů přímo tuhne krev v žilách. Útočník na něm buší do mladšího světlovlasého chlapce jako do boxovacího pytle a jen zázrakem ho přitom nezabije. Ačkoliv se chlapec nijak nebrání a jen bezvládně leží, přihlížející ho ještě zvednou, aby mu agresor mohl zasadit další rány do břicha. Tomu všemu přihlíží další děti, nikdo však nezasáhne a nejspíš se útokem i dobře baví.

Podle informací eXtra.cz se napadený chlapec bál jít vůbec útok ohlásit, nakonec ale skončil v nemocnici, kde mu zjistili otřes mozku a poranění v krajině břišní. Případem se už zabývá i policie, která ho ale podle portálu zatím vyšetřuje „jen“ jako výtržnictví a zatím vyslýchá svědky a zkoumá, jak závažné zranění napadený utrpěl. Je tak možné, že vyšetřovatelé následně incident překvalifikují. Agresorovi je údajně více jak 15 let, takže už je za své činy trestně odpovědný. 

jerry ( 2. října 2019 08:43 )

Vůbec bych se nedivil, kdyby postižený hoch sebral doma tátovi bouchačku a šel půlku školy vystřílet. Tím lidským odpadem, který ho tak brutálně zbil by pochopitelně začal jako prvním. Potom by následovali přihlížející a fandící.

Vojtch Dvok ( 30. září 2019 17:12 )

Odvetě se Pokorný nevyhnul, zlámali mu žebra.

Tom Jungman ( 30. září 2019 06:39 )

Nevím jestli můžu zveřejnit jméno toho chlapce vím jak se jmenuje ten co ho brutálně šikanoval 😭😭😭

Julian Horvath ( 29. září 2019 23:49 )

Humus! Však na něj dojde na ***a že se nestidi takhle ubližovat mladším.
Už se to k tobě chystá frajirku!
Jsi hnusnej odpad společnosti!!

evzenonjegin ( 29. září 2019 19:49 )

To je skvělá ukázka české demokracie, kde budeme nečinně přihlížet persekuci, protože jde přeci jen o dítě že sociálně slabým intelektem, kterému velice rád přispěje každý na oběd, protože je to přeci chudák. Škoda, že toho slabšího spolu s ostatními z národnostní menšiny ještě neprivazali třeba za krk na strom. No, stačí si pár let počkat a ono to přijde. Za to určitě mohou komunisté....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání