Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neuvěřitelný úspěch české policie: Pachatele našli podle penisu!

Průlom v kriminalistickém vyšetřování: Čeští policisté usvědčili pedofila podle penisu
Průlom v kriminalistickém vyšetřování: Čeští policisté usvědčili pedofila podle penisu  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: DH - 
27. dubna 2019
18:50

Češi jsou prostě hlavy. A čeští policisté? Ti se často také v rámci vyšetřování musejí spoléhat i na neotřelé postupy k tomu, aby chytili pachatele. Třeba jako když policisté museli poznat pachatele jen podle fotografie jeho penisu. No a měli štěstí. Pedofila dopadli až v dalekém Kosovu.

Pachatel, po kterém policie pátrala, si založil falešný profil a z něj kontaktoval nezletilé osoby. Následně jim zasílal různé fotografie i videa svého penisu. Obličej však nikdy neukázal, a proto se museli kriminalisté zaměřit pouze na intimní partie pedofila.

Po muži začali pátrat chrudimští vyšetřovatelé, kteří se specializují na kybernetickou kriminalitu. „V Česku jsme zjistili pět poškozených dívek,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Tesař pro TV Nova. Po dvou letech se policisté dočkali. Vyšetřování je přes SIM karty podezřelého, které byly registrovány v Monaku, zavedlo až do balkánského Kosova.

Policisté se nakonec do země skutečně vydali. Stopy je nakonec zavedly do jednoho ze zdejších masokombinátů. Ten měl sice jen čtyři zaměstnance, ale jelikož měli kriminalisté k dispozici pouze inkriminované snímky penisu, nechali všechny muže vysvléct. K tomu ale nakonec nedošlo. Pachateli ruply nervy a přiznal se.

„Aby policie případ objasnila, musí mnohdy zvolit netradiční postupy,“ řekl Tesař. Podle policejního spisu mužův penis vykazoval jiné rozměry než průměrné, co se týče velikosti. I proto byl pro pachatele signifikantním znakem.

whoossain ( 27. dubna 2019 23:57 )

Byl to prostě ču*ák...

offline ( 27. dubna 2019 22:31 )

To musel být pořádný ***

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání