Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Davidovi někdo postřelil fenku huskyho Maju. Druhá fenečka Sara se nenašla

Autor: shp - 
30. září 2019
18:41

Hrůzu, kterou prožil David ze slovenské Trnavy při Laborci, by nechtěl okusit žádný pejskař. V sobotu mu utekly dvě fenky sibiřského huskyho Maja a Sara. Jednu z nich našel děsivě poraněnou! Druhá se stále pohřešuje.

Včera 28. 9. mi utekly fenky plemena sibiřský husky. Jedna se našla postřelená a druhá Sara se stále nevrátila. Je neškodná, velmi přátelská a hnědo-bílá. Viděli ji mezi Trnavou při Laborci a Vinným pod Hradem,“ uvedl David na sociální síti poté, co mu z domova utekla dvojice temperamentních fenek.

Najdu si ho, hřmí David

Viditelně se v něm mísí zoufalost a vztek. Nějaký šmejd mu totiž jeho milovanou Maju postřelil, i když mu s největší pravděpodobností vůbec nic neudělala. „Najdu si toho kok*ta, co po ní střílel,“ uvedl David rozhořčeně na facebooku.

K příspěvku přidal i své telefonní číslo, takže kdokoliv, kdo by zvíře zahlédl, se mu může ozvat. Z chování některých lidí zůstává rozum stát. Jaký tyran mohl pejska postřelit? Uživatelé sociálních sítí jsou osudem Maji zděšení.

Lidé jsou zděšeni

Jsem zhrozená z některých lidí. Doufám, že se to tomu dementovi vrátí, a vám přeji, aby se psík vrátil domů. Určitě se vrátí, musíme věřit. Držím palce a sdílím,“ napsala na facebooku Veronika. Reakce dalších lidí jsou obdobné.

David s postřelenou fenkou odjel k veterináři. Podle toho, co napsal na facebook, se zvěrolékaři podařilo ji stabilizovat, ale v těle má roztříštěný projektil z malorážky. Maju tak patrně čeká ještě další chirurgický zákrok.

Jarabak ( 2. října 2019 13:03 )

a) Psi běhali někde bez dozoru, takže je nejspíš nějakej myslivec oprávněně picnul
b) Skoro každej majitel tvrdí o svém psovi, že je neškodnej. Pro něj možná.
c) Kdyby mi pes u mě na pozemku honil moje zvířata např., picnul bych ho taky. Kdyby pokousal moje děti, picnul bych i jeho majitele.

nemocna ( 1. října 2019 01:36 )

Oni se netoulaly jen hrou odběhly dál než měly, měly radost z honění druhého a radost z volnosti, každému se stane že někdy psík uteče, chce se proběhnout a sám, nemůže být na vodítku celý život, není však důvod po nich střílet když nic nedělaly a nikomu neubližovaly, všem tyranům by se měla utnout ruka at má trest že se to nedělá

Monikay ( 30. září 2019 19:25 )

co se stalo je hrozné, ale hlavně by si měli pejskaři své čoklíky hlídat, aby se jim někde volně netoulali

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání