Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo si hraje, nezlobí? Výrostci si lehnou na přechod rovnou před jedoucí auto!

Autor: VaB - 
30. září 2019
17:54

Nepochopitelnou zábavu praktikovali dva chlapci v Novém Bydžově. Ti si lehali na přechod pro chodce přímo před auta, která k přechodu přijížděla. Jejich bezhlavému hazardování se zdravím a se životem přihlížela parta vrstevníků.

Dva chlapci, jeden přechod, přijíždějící auta. Jeden z výrostků vbíhá na přechod a ulehne na jednu polovinu. Chvilku si tam poleží a pak se vymění s kolegou. Ten se pro změnu posadí na středovou čáru uprostřed přechodu. 

Takto nějak vypadala „zábava“ dvou chlapců, ve věku přibližně patnácti let, v Novém Bydžově na Královéhradecku. Všemu přihlížela ještě partička nadšených vrstevníků. Ke smůle hlavních aktérů je ale natočila palubní kamera umístěná v osobním autě. Případ zveřejnila TV NOVA a na základě jejího podnětu se vším začala zabývat policie. 

Video  Hazard se životem: Mladíci si lehají na přechod před auta!  - Město Nový Bydžov
Video se připravuje ...

„Za svoji služební kariéru jsem podobné rizikové chování u chodců neviděl,“ říká pro TV Nova dopravní policista. Podle policie jde navíc o hazard se životem, který může skončit tragicky. Jednoho dne řidič u přechodu nedobrzdí a chlapce může přejet. 

Policie chce proto takovému nebezpečí předejít a snaží se skupinku co nejrychleji najít. „Je to případ neomluvitelný. Může to někoho i navádět k obdobnému jednání, které by mohlo skončit tragicky,“ vysvětluje policejní mluvčí Ivana Ježková. Chlapcům hrozí pokuta dva tisíce korun. 

Anifa ( 30. září 2019 19:16 )

Vezmi si tabletu proti debilitě a mazej psát domácí úkoly

mesalina ( 30. září 2019 19:06 )

řidiči nejsou od toho, aby fracky fackovali, od toho jsou rodiče

baronessa ( 30. září 2019 18:50 )

A žádný řidič nevystoupil, aby jim dal po zásluze přes hubu?

jonn ( 30. září 2019 18:38 )

Kam si lehá policie .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání