Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Malá holčička s rodiči živořila v Chomutově ve stanu: Na tváři měla kousnutí od psa

Autor: VaB - 
10. září 2019
20:46

Podivný příbytek našli strážníci městské policie v Chomutově. Hlídka kontrolovala v neděli muže se ženou, kteří živořili ve stanu, protože prý neměli kam jinam jít. Společně s nimi tam ovšem žila i jejich malá dcera. Dítě mělo poraněnou tvář a musela ji ošetřit záchranka!

Strážníci v Chomutově kontrolovali ve Vodní ulici muže se ženou, kteří spali ve stanu. Říkali, že ve stanu přespávají dočasně, jinou možnost prý neměli. Okolo stanu pobíhali dva psi, jeden z nich byl agresivní a neklidný. O případu informovala městská policie v Chomutově.

V okolí provizorního obydlí byly ale také rozházené dětské hračky. Strážníkům tak došlo, že by se tam mohlo nacházet dítě. A to se potvrdilo. Uvnitř byla malá holčička, kterou se strážníci rozhodli zkontrolovat. Všimli si při tom, že je zraněná na tváři. Rodiče uvedli, že dívku pokousal pes. Strážci pořádku zavolali na místo záchranáře. 

Dívenka s rodiči ve stanu žila už přes měsíc a strážníci tak museli vyrozumět sociální pracovnici. Následující směnu přijeli strážníci na kontrolu opětovně a na místě se dozvěděli, že holčička je v nemocnici, jelikož se na ošetřené ráně objevila boule.

Strážci zákona si v nemocnici ověřili, že léčba opravdu probíhá. Opět tedy byla vyrozuměna pracovnice oddělení sociálně–právní ochrany dětí, která uvedla, že již bylo vydáno rozhodnutí k odebrání děvčátka a díky spolupráci s nemocnicí nedojde k situaci, kdy by rodiče mohli za dítě podepsat revers. Nešťastné dítě teď skončí v dětském domově.

 

AliceNovakova3 ( 12. září 2019 22:13 )

Stát se může starat tím, že více vybere od daňových poplatníků a rozdělí je tedy těm, kteří se neumí postarat o své bydlení. Na hradě totiž není tiskárna na peníze, ty se získávají od daňových poplatníků.

sazava ( 11. září 2019 15:58 )

Treba jsou invalidní mladí důchodci a svou roli těžko zvládají, tak byli potrestání i s ditetem

agfor ( 11. září 2019 15:37 )

To je právě to. Český typ "demokracie" nemá se skutečnou demokracií nic společného. Právě proto stále slyšíte ubezpečování darmožroutů z politiky, že jsme demokratický stát.

Amant ( 11. září 2019 11:47 )

At to byl kdo chtěl! Za chvíli tak dopadnem všichni normálně pracující lidé. Opět se to rozdělí na chudáky a bohaté, tak to tady chtějí a stane se!

dandova ( 11. září 2019 10:55 )

Jasně, házejte to na politiku. Hlavně, že si mohli dovolit 2 psy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání