Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šofér Alfy Romeo „sestřelil“ motorkářku (†51): Stroj začal po srážce hořet!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy)
Autor: ČTK - 
24. srpna 2019
14:46

Při střetu s osobním autem v sobotu u Kravař na Českolipsku zemřela jednapadesátiletá řidička motocyklu. Další čtyři lidé utrpěli zranění, řekl ČTK krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev. Silnici první třídy číslo 15 uzavřeli policisté v obou směrech.

Tragická nehoda se stala zhruba kolem 12:15. Třiačtyřicetiletý řidič Alfy Romeo jel ve směru od Kravař na Zahrádky. „Za obcí ze zatím nezjištěných důvodů vyjel do vedlejšího jízdního pruhu, kde jeli za sebou dva motorkáři, manželský pár,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Auto se střetlo s prvním motocyklem, které řídila žena. Zemřela na místě. „Resuscitace byla neúspěšná,“ uvedl Georgiev.

Jedna osoba podle něj utrpěla středně těžké poranění. „Byla při vědomí a letecky jsme ji transportovali na traumacentrum do Liberce,“ uvedl Georgiev. Další tři lidé podle něj utrpěli lehké zranění a záchranáři je převezli k dalšímu ošetření do českolipské nemocnice.

Na místě zasahovali i hasiči, po střetu začal hořet motocykl. „Zbylo z něj jen torzo,“ uvedla Baláková. Okolnosti nehody se podle ní nadále šetří, policisté jsou na místě.

koryfery ( 25. srpna 2019 12:47 )

zlymikes ma zrejme vetsi IQ nez nase polobotky👎

Leer ( 24. srpna 2019 23:47 )

Normální řidič jezdí ve svým pruhu a né v protisměru. I kdyby jeli na mašinách 130, tak to nemá vliv na to, aby je někdo sestřelil v jejich pruhu.

zlymikes ( 24. srpna 2019 16:14 )

Zcela určitě ti na motocyklech dodržovali jim povolenou rychlost 80 km/hod A proto je řidič auta měl čas zaregistrovat a udělal chybu. Nebo se přiřítili jako šílenci, jak je u nich zvykem a řidič neměl možnost je vidět?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání