Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dva mrtví chodci na Jihlavsku: Řidič nadýchal přes dvě promile!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
18. srpna 2019
08:21

Osobní auto srazilo v neděli brzy ráno u Třešti na Jihlavsku dva chodce. Oba po nehodě zemřeli. Řidič měl v krvi přes dvě promile alkoholu.

Nehoda se stala kolem 3:00 na silnici mezi Čenkovem a Třeští. Řidič jel s autem značky Volkswagen od Čenkova. „Oba chodci utrpěli při nehodě velmi vážná zranění, kterým i přes veškerou snahu zdravotníků podlehli. U řidiče jsme provedli dechovou zkoušku, při které jsme naměřili přes dvě promile alkoholu,“ řekla krajská policejní mluvčí Jana Kroutilová. Příčinu a okolnosti nehody policie vyšetřuje.

Zatím poslední smrtelná dopravní nehoda se na Vysočině stala 13. srpna, kdy zemřel na dálnici D1 před Humpolcem dvaačtyřicetiletý řidič BMW 540. Zřejmě jel příliš rychle, s autem dostal smyk, vjel až na odpočívadlo, kde narazil do odstaveného nákladního auta.

offline ( 18. srpna 2019 14:03 )

Je škoda, že Blesk takové případy "obyčejných" lidí dále nesleduje a my se nikdy nedozvíme, jak byl viník potrestán. Stačilo by napsat jednu větu po skončení trestního řízení s odkazem na původní článek. Takto si můžu myslet, že řidič všechny uplatí, od policistů po soudce a i za tohle dostane jen (další) zákaz řízení a jakmile vystřízliví, bude jezdit dál, jako by se nic nestalo.

karlos107 ( 18. srpna 2019 12:29 )

Kolik ještě musí zemřít lidí, aby ti skurvení poslanci se zabívali potřebnýma zákonama ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání