Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na D1 zemřel řidič dodávky: Narazil do kamionu v koloně

Na D1 došlo k tragické nehodě.
 (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
13. srpna 2019
06:55

Dálnici D1 v pondělí odpoledne na déle než hodinu na Vysočině zablokovala tragická nehoda dodávky s kamionem. K neštěstí došlo na 149. kilometru ve směru na Prahu. Řidič dodávky byl po střetu převezen v kritickém stavu do nemocnice, kde zraněním podlehl.

Na více než hodinu v pondělí provoz na dálnici D1 na Vysočině ve směru na Prahu zastavila nehoda na 149. kilometru. Srazilo se tam nákladní auto s dodávkou. Těžce zraněného řidiče dodávky zdravotníci letecky přepravili do brněnské nemocnice, vážným zraněním ale podlehl.

O nehodě se policie dozvěděla v 16:47. Řidič dodávky narazil do nákladního auta stojícího v koloně. Po nehodě zůstal ve voze zaklíněný. „Zdravotníci ho transportovali ve velmi vážném stavu,“ řekla mluvčí policie Dana Čírtková. Řidič vážným zraněním podlehl, doplnila později policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Provoz jedním pruhem byl obnoven v 18:05, v místě uzavírky u Velkého Meziříčí se následně rozjela asi pětikilometrová kolona, řekla Čírtková. „Dálnice je v tuto chvíli již opět plně průjezdná,“ oznámila kolem 21:15 Kroutilová.

ABADINO ( 13. srpna 2019 09:31 )

Je to smutný. Pozustalym upřímnou soustrast. Kluci dávejte pozor na těch silnicích. Zbytečně zmarenej život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání