Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Namol opilí rodiče vezli miminko v kočárku: Policie jim dítě odebrala

Policie načapala opilé rodiče s kočárkem. (Ilustrační foto)
Policie načapala opilé rodiče s kočárkem. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: VaB - 
13. srpna 2019
14:43

Téměř tři promile nadýchala matka, která jezdila ve dvě ráno s kočárkem po městě Most. Doprovázel ji otec dítěte, který měl v krvi zhruba stejný podíl alkoholu. Ani jeden z nich se o dítě nedokázal postarat, na místo tak musel dorazit sociální pracovník a jeden z příbuzných, který si dítě převzal. Žena sotva stála na nohou. 

Ve dvě ráno vyjížděly dvě hlídky městských strážníků ve městě Most k nemilé události. Svědek jim ohlásil, že viděl silně podnapilou ženu s dětským kočárkem. Strážníci okamžitě vyrazili na místo. Po chvilce hledání pak našli ženu s mužem a kočárkem, ve kterém spalo malé dítě. 

Rozhodli se udělat dechovou zkoušku a ta ukázala šílené hodnoty. Žena nadýchala 2,93 promile a muž 2,82 promile. Vzhledem k tomu, že opilí rodiče nebyli schopni v tomto stavu o malé dítě řádně pečovat, vyzvali je strážníci, aby kontaktovali rodinného příslušníka a dítě mu předali. Žena toto řešení odmítala a vzala dítě do náruče, že se o něj postará.

Byla ale tak opilá, že nebyla schopná ani stát. Proto jí strážník dítě odebral a vrátil ho zpět do kočárku. Většinu času pak ženu uklidňoval a rozmlouval jí, aby dítě už do náruče raději nebrala. Konečně na místo dorazila sociální pracovnice a zároveň i příbuzná rodičů, která si dítě převzala. 

Oba rodiče jsou podezřelí ze závažného porušení povinností vyplývajících z rodičovské zodpovědnosti, ze kterého se hned druhý den byli povinni zodpovídat oddělení sociálně-právní ochrany dětí.               

 

Mnau1 ( 14. srpna 2019 15:38 )

Chudaci decka. Narkomani a takove ozralky by nemely mit deti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání