Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Tragédie v dovolenkovém ráji: Sestry se utopily v bazénu, když zachraňovaly jedna druhou!

Tragédie v dovolenkovém ráji: Sestry se utopily v bazénu, když zachraňovaly jedna druhou! (Ilustrační foto)
Tragédie v dovolenkovém ráji: Sestry se utopily v bazénu, když zachraňovaly jedna druhou! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rc - 
6. srpna 2019
10:53

Tragédie se odehrála první srpnový den na Rhodosu. Dvě sestry (†17 a †20) pocházející z Francie tam s rodiči trávily prázdniny. Na řeckém ostrově si užívaly slunce, horké pláže a moře. Osudným se jim však stal hotelový bazén. Sestry se utopily v plaveckém bazénu, když se pokoušely navzájem zachránit!

Řecké ostrovy jsou oblíbenou destinací pro turisty z celého světa. Minulý rok dokonce slavný časopis The Vogue Řecko zařadil jako nejlepší destinaci k letním radovánkám. Do země, která je bohatá na antické památky a opředena řadou mýtů, zamířily i dvě mladé sestry pocházející z Francie spolu se svými rodiči.

Rodina zamířila na ostrov Rhodos, kam míří i řada českých turistů. Ubytovala se v jednom z hotelových komplexů. Sestry se rozhodly, že první srpnový den si budou užívat volného dne u bazénu. Podle svědků nejprve zamířily k mělkému bazénu, ovšem u něj nemohly najít lehátka. Vydaly se proto k hlubšímu bazénu. Rodiče dlouho své dcery neviděli a tak je začali hledat. Podle informací Keep Talking Greece si pozdě odpoledne bezvládného těla jedné ze sester všiml plavčík. Vytáhl ji z bazénu. Dívka byla převezena do nemocnice, ale už jí nebylo pomoci. Druhá ze sester byla nalezena na dně bazénu o něco později.  

Poté, co na místo dorazila policie, vyslýchala rodiče, kteří uvedli, že sestry neuměly plavat. Zatím není jasné, co se odehrálo, ovšem podle informací Huffington Post se strážci zákona domnívají, že se jedna ze sester začala topit a druhá se ji pokoušela zachránit a utopila se také. Zároveň vyšetřovatelé vyslýchají manažera hotelu a plavčíka, který v době tragédie neměl být přítomen u bazénu.

Monikay ( 6. srpna 2019 17:04 )

tam se plavčíci moc nenadřou

Giza ( 6. srpna 2019 15:30 )

Co to bylo za hotel, že u bazénu byly samotné ?

nika70 ( 6. srpna 2019 13:36 )

Pokud holky neuměly plavat, pak mě napadá jen jedno etnikum, které plavat neumí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání