Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krveprolití v dovolenkovém ráji Čechů: To je tvář vraha Igora (†36)! Postřílel všechny až na malé miminko!

Autor: rc - 
4. srpna 2019
05:25

Chorvatským městem Záhřeb otřásl děsivý zločin. Taxikář Igor N. (†36) tam měl zavraždit svou přítelkyni Maju T., jejího synka a zbytek její rodiny! Ušetřil pouze jejich společné sedmiměsíční miminko, které nechal ležet mezi pěti mrtvými těly. Kolegyně zavražděné Maji vypověděla, že Igor bral drogy a také je prodával.

Tragédie se odehrála ve čtvrtek v hlavním chorvatském městě Záhřeb, které je oblíbené nejen mezi turisty. V jednom z tamních domů se ve večerních hodinách stala brutální vražda.

Taxikář Igor N. přijel do domu své přítelkyně Maji s kalašnikovem v ruce. Poté, co vešel dovnitř, spustil palbu. Zastřelil Maju, její sestru Josipu, její rodiče Dragomira a Filjku. Neušetřil ani jejího synka, kterého měla z prvního manželství a jemuž bylo pouhých deset let. Žít nechal pouze jejich společné dítě, kterému je pouhých sedm měsíců. Nemluvně nechal ležet mezi mrtvými zkrvavenými těly a odešel.

Poté, co na místo činu, přijela policie, rozběhlo se pátrání po střelci. Dopadnout se ho podařilo až v pátek kolem půl šesté ráno. Strážci zákona ho lokalizovali ve vesnici Brezovica a to jen pár kilometrů od místa činu. Zatknout se ho však nepodařilo. Dřív než tak policisté mohli učinit, vzal si život.

„Pracovaly jsme spolu v masážním salónu a právě tam se se svým vrahem seznámila. Igor k ní chodil na masáže a tak se seznámili. Bral drogy a byl to i dealer, Maja si však na něho nikdy nestěžovala. To však bylo na začátku jejich vztahu. Nevím, co se dělo teď, protože jsme přerušily kontakt,“ uvedla kolegyně zavražděné ženy. Zatím není jasné, jaký byl motiv této brutální vraždy. Místní média se však domnívají, že roli mohla hrát žárlivost nebo rozpad vztahu.  

bizon_pepa ( 4. srpna 2019 12:33 )

Páni, ty ale musíš být zoufalá.

animka ( 4. srpna 2019 12:15 )

O jednu kačenu s našpulenou hubou míň.

Adam. ( 4. srpna 2019 10:34 )

To má od vraha-čističe Karlova mostu

petr11 ( 4. srpna 2019 06:54 )

.... fuj, další magor

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání