Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Olivera (†3) zapomněl otec vysadit v jeslích! O pár hodin později ho našel mrtvého

Olivera (†3) zapomněl otec vysadit v jeslích! O pár hodin později ho našel mrtvého (ilustrační foto)
Olivera (†3) zapomněl otec vysadit v jeslích! O pár hodin později ho našel mrtvého (ilustrační foto)  (Autor: scom)
Autor: rc - 
11. července 2019
19:33

V rozpáleném autě zemřelo další malé dítě. Tragédie se stala v univerzitním kampusu v americkém státě Indiana. Tříletý Oliver strávil zamčený ve voze, který se podobal horké peci, několik předlouhých hodin. Jeho otec, univerzitní profesor, totiž zapomněl na to, že ho před odchodem do zaměstnání musí ještě odvést do školky.

V americkém státě Indiana bylo v úterý kolem 32 stupňů Celsia. Otec malého Olivera Dilla, který přednáší na univerzitě ve městě Evansville, ho měl dovést do školky na kraji univerzitního komplexu, a pak se vypravit do práce.

Ovšem roztržitý profesor zřejmě zapomněl, že veze i svého chlapce, zaparkoval v univerzitním kampusu a odešel. Postupem času se z vozidla stala hotová pec!

Tříletý Oliver byl uvězněný v autě několik hodin, než se jeho otec vrátil a našel ho. „Zapomněl, že v autě s ním bylo dítě,“ uvedl šerif Dave Wedding pro místní tisk. Ten se k případu dostal z toho důvodu, že nalezenému chlapci již nebylo pomoci a zemřel.

„Naše nejhlubší kondolence míří k rodině toho malého chlapce. Je to ztráta, kterou žádný rodič nemůže unést,“ řekl rektor univerzity Ronald S. Rochon pro portál televize ABC.

Policie zatím nevznesla žádná obvinění a hodlá počkat na výsledky soudní pitvy. Konečné slovo bude mít státní zástupce. V roce 2018 zemřely na přehřátí v zavřeném automobilu jen ve státě Indiana 3 děti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání