Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Usměvavá Sofinka (13) je už týden nezvěstná! Utekla ke staršímu Viktorovi? Vrať se, prosí zoufalí rodiče

Autor: yks - 
28. června 2019
11:03

Smutek a zoufalství. Takové pocity prožívají rodiče Sofie (13) z Nových Zámků na Slovensku. Jejich dcera totiž ve středu 19. 6. utekla z domu a od té doby o sobě nepodala žádné zprávy. Dívka z dobré rodiny se údajně zamilovala do mladíka s ne zcela nejlepší pověstí. A vztah k Viktorovi (18), který si rodiče nepřáli, má údajně stát i za jejím útěkem.

To, že se teprve 13letá Slovenka Sofie zamilovala, bylo jejím rodičům jasné už několik měsíců před jejím zmizením. Postupně ale zjistili, že dívka, u které byli zvyklí na skvělý prospěch a bezproblémové chování, se zakoukala do o 5 let staršího Viktora, který pro ně nebyl právě vysněným budoucím zetěm. O případu informoval slovenský portál Plus JEDEN DEŇ.

„Nevěděli jsme, co máme dělat. Sofie se úplně změnila. Začala nám lhát. Utíkala z domu, vracela se pozdě. Stále byla s ním, úplně posedlá, ztratila o všechno zájem, s námi už ani nemluvila, prý jí nerozumíme, ale on ano,“ vylíčil zdrcený dívčin otec.

Viktorovo zázemí bylo údajně takřka nulové. „Dokonce mu nosila od nás  jídlo. Nakonec jsem jí dovolil, aby byli spolu tady, protože se flákali po lavičkách a po schodištích. Potom ale chtěla, aby se k nám nastěhoval a to už bylo moc,“ dodal Sofiin táta. Jenže ani péče psychologů, ani hospitalizace, ani zapřísahání rodiny, nedokázaly Sofii přesvědčit o tom, aby od Viktora odešla. Tvrdila jim to sice, ale pravda to prý nebyla. A jak vyšlo najevo, vztah měl i fyzickou stránku, přestože dívce ještě nebylo 15 let.

Pak se po ní slehla země,  má vypnutý telefon a ani kamarádky prý netuší, kde by mohla být. Policie je bezradná. „Nemáme východisko, řešení, zdá se nám, že nikdo nic nedělá, nepomůže nám,“ říkají Sofiini rodiče.

„Sofii je jen 13 let, nemá doklady, peníze, ten chlapec nemá kde bydlet. Neumíme si ani představit, do čeho by ji mohl zatáhnout,“ zoufají si. „Sofinko, ať jsi kdekoliv, prosíme tě, vrať se, dej o sobě vědět. Moc tě milujeme, nezlobíme se, jen se vrať,“ vzkázala mladé uprchlici zdrcená rodina.

Nezvěstná dívka je zhruba 168 cm vysoká, střední postavy. Má hnědé oči a hnědé rovné vlasy po ramena. Naposledy měla na sobě oblečenou světlou mikinu a tmavomodré legíny.


Monikay ( 28. června 2019 14:49 )

Rodiče chápu, když jim dcerka takto zblbne.

antismejd ( 28. června 2019 11:45 )

Čobolky na to jdou již ve 13....holt Čobolsko....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání