Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

David (†6) s bráškou (†4) se udusili při schovce. Zalezli do sovětské lednice

Autor: ital - 
15. června 2019
21:02

Tragicky skončila nevinná dětská hra na schovávanou dvou malých chlapců z města Michajlovka v Kyrgyzstánu. Bráškové David (†6) a Nikita (†4) se zavřeli do staré lednice pocházející ještě ze Sovětského svazu, která se nedá zevnitř otevřít. Oba chlapci se uvnitř udusili. Rodina je našla bohužel pozdě, pomoci už jim nedokázali.

Nešťastná tragédie se odehrála ve městě Michajlovka na severovýchodě Kyrgyzstánu. Dva bráškové David (†6) a Nikita (†4) zahynuli při nevinné dětské hře na schovávanou, když vlezli do staré, rozbité lednice, která stála na dvoře hned vedle jejich domu.

Pravděpodobně to byl starší chlapec, který se jako první do lednice schoval. Podle policie tam mladší Nikita svého bratra našel a vlezl za ním. Dvířka se za nimi však zabouchla a oni zůstali uvězněni uvnitř. Nemohli se dostat ven, jelikož tento typ lednice vyrobené ještě v Sovětském svazu nelze otevřít zevnitř.

Rodiče po nich začali téměř okamžitě pátrat. Roman (28) a jeho žena Julia (27) pročesali celé okolí. Po několika hodinách neúspěšného pátrání nahlásili zmizení dětí na policii. Když policisté přijeli, prohledali celý dům a později i dvůr, kde našli chlapce v lednici. Chlapce se okamžitě pokusili resuscitovat pomocí srdeční masáže, ale už bylo pozdě.

„Rodiče dostali strach, když po nějaký čas neslyšeli hlasy svých dětí, a začali po nich pátrat. Naposledy děti viděli, jak si hrají na dvoře domu. O pět hodin později jsme je objevili zavřené v lednici. Zevnitř ji nedokázali otevřít a udusili se,“ pověděl policejní mluvčí místním médiím. Policie případ vyšetřuje jako nehodu.

antismejd ( 17. června 2019 09:43 )

OMG ! Černá kronika z Kyrgystánu?? to mě hlava fakt nebere......to si děláte kozy???

Mam_vas_u_prdeIe ( 16. června 2019 07:30 )

Chuck Norris by to přežil a ještě by vymlátil rotu vojáků.

Manowar ( 16. června 2019 05:16 )

Často se někdo zabije v BMW,tak obviníme podle tebe za to Německo?

jiri novotny ( 15. června 2019 22:33 )

Je to obrovská tragédie, ale dřív se ledničky s zacvakávacím zavíráním vyráběly běžně a tak když se zavřely a zapadl uzávěr, tak zevnitř nešly otevřít. Také jsme podobnou měli doma a vydržela nám přes 30 let.

luklovah ( 15. června 2019 21:20 )

V Rusku i ty ledničky stojí za prd.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání