Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ubodala Alžběta své příbuzné kvůli 18 tisícům? Zasazených ran bylo přes 60!

Autor: ital - 
6. června 2019
09:56

Pošťačka, která nesla důchod, nalezla těla manželů Frederiky (†61) a Vojtěcha (†64) v jejich rodinném domě v obci Okoč na Slovensku. Podle obžaloby měla žena 55 bodnořezných ran a muž šest. V listopadu 2018 vyšetřovatel obvinil jejich příbuznou Alžbětu (39) z Dunajské Stredy z dvojnásobné vraždy. Ta v úterý stanula poprvé před soudem.

Otřesný čin se odehrál v roce 2017 v obci Okoč na Slovensku. Místní žena Alžběta (39) údajně brutálně zavraždila své příbuzné Frederiku (†61) a Vojtěcha (†64). Vyšetřovatel ji obvinil z dvojnásobné vraždy, při níž měla své oběti ubodat. V úterý stanula poprvé před soudem.

Podle prokuratury vešla Alžběta do domu manželů neoprávněně. „Jen pár dní před jejich smrtí jsme se domlouvali ohledně dovolené. Brána byla otevřená. Po příchodu do předsíně jsem zpozorovala, že oba leží na zemi. Byli celí od krve. Podívala jsem se, jestli dýchají, a potom jsem odešla na terasu,“ prohlásila obžalovaná žena před soudem. O hrůzné skutečnosti však neinformovala policii, ani o ní nepověděla švagrové. A to vyvolalo podezření.

Prozradila, že dosud nikomu neřekla o tom, že byla v domě, jelikož prý měla strach. Přišla i na pohřeb zavražděných manželů. Její výpověď však zněla velmi zmateně. Soudce vyslechl rovněž děti zavražděných.

Ty jsou přesvědčené o tom, že Alžběta v březnu 2017 zavraždila jejich rodiče kvůli penězům, protože měla dluhy. Po vraždě prý zmizelo z domu manželů 18 tisíc korun. Alžbětě hrozí při dokázání viny až doživotní trest.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání