Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Agresivní naháč uprchl z nemocnice a děsil kolemjdoucí: Policie si ho podala v kavárně

Autor: ital - 
7. května 2019
21:00

V pondělí dopoledne utekl z nemocnice ve městě Dunajská Streda šestadvacetiletý pacient a pobíhal po okolí úplně nahý. Protože se k obyvatelům města choval agresivně, musela na místo přijet policie a muže zpacifikovat. 

Dezorientovaný pacient utekl v pondělí dopoledne z nemocnice ve slovenském městě Dunajská Streda. Muž byl prý dezorientovaný a odmítal se strážníky spolupracovat.

Na sobě neměl vůbec žádné oblečení a k obyvatelům města se choval agresivně. Na místo byli přivoláni policisté a záchranáři, kteří se muže pokoušeli uklidnit. Podle policistů s nimi odmítl spolupracovat.

„Policie byla přivolána k nahému muži, který odešel z nemocnice. Byl značně dezorientovaný a s policií nedokázal spolupracovat. Několik policistů ho nakonec odevzdalo zdravotníkům, kterým ještě policie poskytla asistenci. Muž byl opětovně hospitalizován v nemocnici. Policie v této souvislosti nevede žádné vyšetřování,“ pověděla trnavská policejní mluvčí Martina Kredatusová pro Topky.sk.

Případ potvrdila i mluvčí záchranářů Alena Krčová. „Můžu potvrdit, že jsme na základě výzvy na tísňovou linku 155 vyslali záchranáře k muži, který byl údajně nahý a zraněný. Záchranáři ho ošetřili a s úrazem hlavy ho převezli do nemocnice,“ sdělila mluvčí. Okolnosti ohledně mužova aktuálního zdravotního stavu může poskytnout nemocnice.

Podle informací přišel muž do nemocnice v neděli večer s tím, že jej někdo zbil a už tehdy byl agresivní. Lékaři jej kvůli jeho zhoršenému stavu umístili na oddělení ARO. Odtamtud později odešel a opustil nemocnici.

Nakonec jej museli zpacifikovat a odevzdat do rukou záchranářů, kteří se rovněž zásahu účastnili. K zadržení došlo v jedné z místních kaváren.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání