Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Otec nasazoval dětem elektrické obojky pro psy! Trestal je tak za neposlušnost

Otec nasazoval dětem šokové obojky pro psy: Trestal je za neuposlechnutí jeho rozkazů
Otec nasazoval dětem šokové obojky pro psy: Trestal je za neuposlechnutí jeho rozkazů  (Autor: Facebook, profimedia.cz)
Autor: rc - 
4. června 2019
23:11

Japonská policie zatkla otce, který měl své děti trestat tím, že jim nasazoval šokové obojky, které se používají na psy. Pětačtyřicetiletý Takahiro Goto tak děti trestal za to, že neudělaly domácí práce či ho neposlechly.

Takahiro Goto žil s manželkou a třemi dětmi v japonském městě Kitakjúšú. S manželkou, která již vychovávala dvě děti, se brali před deseti lety. Goto měl v té době také jedno dítě, syna z prvního manželství.

Letos v únoru nejstarší dcera, které je sedmnáct let, přišla ve škole za svou třídní učitelkou a sdělila jí, že její otec ji a její sourozence týrá. Ve výpovědi uvedla, že pokaždé, když ho neposlechnou, jim nasadí šokové obojky, které se užívají na psy, když příliš štěkají. Dívka, její sestra (11) a nevlastní bratr (13) dokonce z obojků utrpěli popáleniny.

O případ se začaly okamžitě zajímat japonské úřady, které děti rodičům odebraly. Strážci zákona se podle britského listu The Sun domnívají, že Goto používal obojek na své děti každý den a začal s tím před několika lety.

Toto navíc není ojedinělý případ. Policie tvrdí, že týrání dětí se stává v Japonsku stále častějším. V roce 2018 matka a nevlastní otec utýrali k smrti pětiletou Yuo Funatovou. Dívka byla podvyživená, bitá a navíc měla mít omrzliny.

europa ( 5. června 2019 06:24 )

Holt dětičky měly poslouchat, ne?

HledacPravdy ( 4. června 2019 23:25 )

Potřeboval bych 3. Jeden na starou, druhý na tchýni a třetí na tchána.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání