Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Model (†26) zkolaboval a zemřel přímo na módním mole! Pravda o nečekané smrti

Autor: rc - 
27. května 2019
13:35

Tragédie se stala při módní přehlídce v Sao Paulu. Mladý model Tales Cotta Soares šel po mole, když zničehonic zkolaboval! Na pomoc šestadvacetiletému mladíkovi přiběhli záchranáři, ovšem už mu nebylo pomoci. Na místě zemřel. Policie nyní konečně zveřejnila příčinu mladíkovy smrti.

Na konci května vypuklo v brazilském Sao Paulu týdenní módní šílenství, během něhož nejlepší módní značky představily své nejnovější kolekce. Mezi nimi byla i značka Ocksa, pro kterou to byla již sedmačtyřicátá show, již uspořádala během týdnu módy v brazilském hlavním městě. Na mole předvedl nové fashion kousky Ocksy i mladý a nadějný model Tales Cotta Soares. Pro šestadvacetiletého rodáka z Brazílie se však tato přehlídka stala osudnou.

Tales vyšel na molo, když najednou zničehonic zkolaboval. Na runway za ním okamžitě vyrazil zdravotní personál a začal ho resuscitovat, ovšem marně. Model zemřel před šokovanými zraky diváků.

Poté, co se smrt mladíka rozkřikla po Brazílii, všichni spekulovali, že za jeho smrtí stál alkohol či drogy. Ovšem to lékaři vyloučili. „Chci vyvrátit lži, které se říkají o něm a drogách a alkoholu, není to pravda,“ řekla pro Daily Mail Alexandra Soares. Že model před smrtí neužíval drogy ani nepil, potvrdila i pitva. Ve zprávě lékařů stojí, že Tales měl vrozený srdeční problém, o němž neměl ponětí. Podle koronera měl mladík srdeční vadu, která způsobila akutní plicní edém.

„Bylo to všechno tak rychlé. Políbil kamaráda v zákulisí, kterého následoval, vyšel sebevědomě jako obvykle, poté se náhle zakymácel a upadl," dodal Talesův agent Rogério Campaneli.

Mirek66 ( 28. května 2019 07:09 )

To opravdu myslíte vážně, že São Paulo je hlavní město Brazílie?

Muj_nazor ( 28. května 2019 06:26 )

Super

janka69 ( 27. května 2019 22:39 )

každý si musí uvedomiť , že dnes je tu ale zajtra už nemusí...a podľa toho žiť..smrť nie je výsadou starých , alebo chorých ľudí....každého to čaká..niekoho skôr , iného neskôr..

zdravymozek ( 27. května 2019 14:12 )

Kdyby políbil kamarádku,možná by žil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání