Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Záhadná smrt Tomáše (†16): Policie obvinila kamarádku Juditu (16)! Mladíka prý ubodala

Aktualizováno -
20. května 2019
20:31
Autor: shp - 
20. května 2019
11:06

Všechno je nakonec jinak!? Šestnáctiletý Tomáš měl být v žilinském paneláku ubodán falešným pracovníkem energetické společnosti, který se měl pokusit znásilnit jeho stejně starou kamarádku Juditu. Nyní to však vypadá, že tento útočník v domě vůbec nebyl. Dívka se údajně přiznala, že chlapce ubodala ona sama. Policie ji nakonec v pondělí obvinila.

První informace z místa činu vypovídaly o tom, že se do domu dostal pod záminkou odpočtu elektroměru muž převlečený za pracovníka energetické společnosti. Ten pak prý napadnul Juditu, kterou měl vlastním tělem chránit Tomáš, za což údajně zaplatil životem.

Policie i nemocnice mlčí

Policie se však ke spekulacím nechtěla vyjádřit, stejně jako nemocnice, kde skončila Judita. „Vzhledem k citlivosti celé události nebudeme poskytovat další informace,“ napsala deníku Plus Jeden Deň sms její mluvčí Lenka Záteková.

List uvedl, že se dozvěděl z dobře informovaného policejního zdroje o tom, že kamery, které jsou nainstalované na místním obchodě a čerpací stanici, nezaznamenaly vůbec žádný pohyb podezřelé osoby, o níž se v paneláku mluvilo. 

Policejní pes žádnou stopu nenašel

Do celého případu byl zapojený i policejní pes, ale žádná stopa se nenašla,“ řekl deníku policista z Žiliny. Případ je stále zahalen tajemstvím a Tomášova smrt je velkou záhadou. Možná se však už pomalu rýsuje pravda.

Právě podle policejního zdroje se měla údajně přímo Judita přiznat k vraždě svého dobrého kamaráda Tomáše. Proč ho měla zabít, je nejasné. Není však vyloučené, že v zapeklitém slovenském případě sehrály svou roli drogy. Podle svědka TV Markíza měl Tomáš mít na těle 21 bodných ran. V pondělí večer pak Pluska díky spolehlivým zdrojům potvrdila, že kriminalisté teenagerku obvinili ze zabití mladíka a státní zástupce podal návrh na její vzetí do vazby. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání