Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Feriho kamarády jsem jen odtrhával od syna, hájí se jeden z útočníků: Ránu na zádech má poslanec prý od parapetu

Autor: sč, jt - 
24. dubna 2019
19:07

Útok nožem kvůli barvě pleti, anebo škrábanec o parapet a obyčejná opilecká potyčka? Názory na víkendové napadení nejmladšího poslance Dominika Feriho (21, TOP 09), se různí.

Poslance měli napadnout Vladimír H. (48) a jeho syn Vojtěch (25), když se Feri účastnil ochutnávky vína v Boršicích na Uherskohradišťsku. Poslanec vzápětí skončil s ránou na zádech na šití v nemocnici. „Byli jsme opilí. Došlo tam na nějakou výměnu politických názorů. Okolo něj byla skupina šesti až osmi jeho přátel, sesypali se na syna, tak jsem je od sebe odtrhával a padla i nějaká rána,“ řekl Vladimír H. FTV Prima.

Znali se?

Podle zdrojů Blesku se měl Feri s údajným mladším útočníkem dlouhodobě hádat na sociální síti facebook, kde se syn i otec »chlubí« protiuprchlickými a protiislámskými postoji. Poslanec však odmítá, že by duo útočníků znal. „Mladšího útočníka jsem nikdy předtím neviděl, nemluvil s ním, ani ho nijak neprovokoval. Staršího totéž s výjimkou, že jsem ho potkal na stejné akci dva nebo tři roky zpátky. Tehdy mi vyrazil sklenku z ruky a začal do mě strkat,“ napsal na twitter.

Rasismus odmítají

Jako důkaz, že nešlo o nic rasového, řekl Vladimír H., že na koštu vín byli cizinci a že se bavili u stolu s klukem z Indie. To potvrdil i další z účastníků koštu, místní Vladimír Varmuža. „Přítomni byli i studenti z výměnného programu z Jamajky, Peru, Izraele,“ řekl.

Žádný nůž?

Podle důvěryhodného zdroje Blesku Feriho prý nikdo nenapadl nožem ani sklenicí, jejíž střep by mu udělal řeznou ránu na zádech, ale zranění si způsobil při rvačce o roh parapetu na okně. „Mohl to být nůž, mohla to být sklenice nebo parapet. Teď je na policii, aby to vyšetřila,“ řekl Blesku Feri. Policie zatím nikoho neobvinila. Vzhledem k tomu, že politikovi se téměř nic nestalo, mohlo by jít o pouhý přestupek.

Pepicek1953 ( 25. dubna 2019 20:51 )

tak jsem si přečetl že Feri byl na chlastu vína už před 2-3 roky, byl tedy tehdy vůbec plnoletý v sobotu prý úraz a hle ve sněmovně nechyběl tak že zřejmě o nic nešlo a příště bude vědět kdy a kde chlastat,nedá se mu věřit ani to kecání okolo

Taurus70 ( 24. dubna 2019 21:30 )

Snazi se z toho vytlouct politicke body pred volbama,je to ubozak a ne chlap, ostatne jako vetsina Cechacku u nas na Morave to zatim funguje jak ma,provokujes dostanes .Uz staci aby u obrazku bylo # mami,pomoc#💩😂😂😂😂

Actimel ( 24. dubna 2019 20:56 )

Souhlas, já bych mu dala po té čuni i tady v Práglu..klidně, za ty kecy co vede a jeho učiteli Kalousovi jak by smet! Taky rozdával, tak co se najednou diví???

Kopyto ( 24. dubna 2019 20:17 )

Na té fotce, jak ukazuje tu ránu na zádech, se směje...

lisakjirka ( 24. dubna 2019 19:58 )

*Rána nožem* kdopak to vypustil ??? Vypadá to jako škrábanec od opičáka a že dostal přes mordu ? U nás na Moravě to už tak chodí, Možná by někteří posranci měli jezdit častěji, snad by potom pochopili co si o nich občané myslí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání