Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Velikonoční koledování v Jablonci se zvrhlo: Sousedi se porvali!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Aktu.cz)
Autor: DH - 
24. dubna 2019
18:37

Až příjezdem policistů skončila rvačka mezi sousedy v Jablonci nad Nisou. K incidentu přitom došlo během velikonočního koledování. Hlídka na místo vyjížděla hned několikrát a nakonec i zadržela šest osob.

K incidentu došlo v jablonecké části Paseky. Dvě skupinky sousedů uklidňovala po svém příjezdu policejní hlídka. K vyprovokování situace podle zúčastněných vedla velikonoční koleda, následné vulgární nadávky a kopance do dveří. „Napadli nás z té strany. Až do bytu vešli. Já jsem musela rychle zabouchávat dveře, protože mi brečely děti,“ řekla jedna z účastnic sporu pro TV Nova. Kdo ale konflikt skutečně začal, je nyní velice těžké určit.

Policisté se na místě ihned snažili vše uklidňovat. „Jedna strana napadne druhou stranu, bude na místě zajištěna a skončí v policejní cele,“ upozorňoval na místě jeden z mužů zákona. „To platí jak pro vaši stranu, tak pro jejich stranu,“ dodal.

Po odjezdu policistů ale přeci jen došlo znovu ke střetu, který ale už zažehnával i služební pes. Několik účastníků navíc skončilo na policii. „Během zákroku jsme zajistili šest mužů, které jsme převezli na služebnu. Dva z nich skončili v policejní cele,“ uvedla pro TV Nova policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Situaci prozatím šetří jako výtržnictví.

al.bunda ( 24. dubna 2019 19:21 )

A co Ferin,ten tam nebyl? A co nachcanej Myrda a co prase Novotné z Řiťoryjí,ti to komentovat a vyhrožovat nebudou??????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání