Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tygr napadl návštěvnici miniZOO! Neopatrná žena strčila ruku do klece

Tygr pokousal návštěvnici žilinské ZOO
Tygr pokousal návštěvnici žilinské ZOO  (Autor: Polícia SR)
Autor: chal - 
22. dubna 2019
06:10

V žilinské minizoo tygr napadl 29letou návštěvnici. Za zranění si ale dotyčná může sama. Přišla totiž do bezprostřední blízkosti tygří klece a prostrčila dovnitř ruku, aby si zvíře pohladila. V šelmě se ale probudil lovecký pud a 29letou hazardérku kousl do předloktí. Incidentem se zabývá policie.

Bezmála 30letá návštěvnice minizoo v žilinské městské části Brodno nedbala varovných cedulí ani pudu sebezáchovy a pokusila se pohladit tygra zavřeného v kleci. Zvíře nabídnutou rukou nepohrdlo a okamžitě se do ní zahryzlo. Útok zvířete skončil zraněním, které si vyžádalo chirurgický zákrok.

„Policie věc eviduje jako přestupek proti občanskému soužití,“ sdělili slovenští policisté na facebooku v příspěvku, u kterého zveřejnili i video z incidentu, který zachytil jeden z návštěvníků. Záběry vyvolaly řadu reakcí.

A máme kandidáta na Darwinovu cenu!“ okomentoval video s nadsázkou Boris M. „Je to její chyba. Strčit ruku do ohrady takového zvířete je důkazem primitivního myšlení dotyčné,“ nenechala na zraněné nit suchou Daniela O.

mrdlafka ( 22. dubna 2019 13:02 )

bezmála třicetiletá měla raději prostrčit ruku do mého poklopce, ruka by jí ukousnuta nebyla, ale za devět měsíců by přivedla na svět roztomilého klučíka s pětikilovou hlavou

cznb ( 22. dubna 2019 11:46 )

To by mě zajímalo, kolik za ten přestupek proti občanskému soužití ta blběna dostane.

PavelSki ( 22. dubna 2019 10:04 )

No nejen kousl, ale tlamou i tlapama držel ruku a druhý si šel možná také kousnout. Pak video končí, možná se vytrhla nebo pomohli zřízenci, Měla štěstí, že nedopadlo hůř.

yarda ( 22. dubna 2019 09:22 )

... V zoologické zahradě zahradě zahradě Nehlaďte lva po bradě Ukousne vám prst ... Dívenky se šly podívat do ZOO. V pavilonu opic a lidoopů se jedna moc přiblížila ke gorilí kleci, gorilák po ní sáhnul, vtáhnul ji skrz mříže do klece a začal z ní strhávat šaty. Naštěstí tam byli poblíž zřízenci, goriláka zpacifikovali, dívence se skoro nic nestalo, ale pro jistotu ji odvezla záchranka do nemocnice. Kamarádky ji přišly navštívit, ptali se, jak se cítí: "Tak vám nevím. Nevolá, nepíše...."

naidka ( 22. dubna 2019 08:43 )

„Policie věc eviduje jako přestupek proti občanskému soužití,“ Na Slovensku berou tygry jako občany?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání