Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

VIDEO: Pošťáka napadl vzteklý pitbul. Šest minut mu obřími zubisky drtil kotník

VIDEO: Pošťáka napadl vzteklý pitbull. Šest minut mu obřími zubisky drtil kotník
VIDEO: Pošťáka napadl vzteklý pitbull. Šest minut mu obřími zubisky drtil kotník  (Autor: Facebook/ Derrick Dixon, Archiv Blesku)
Autor: DH - 
25. února 2019
19:34

Drama zažili obyvatelé na předměstí amerického Detroitu, kde vzteklý pitbul napadl muže, který do domu jeho pána přinesl poštu. Šest minut dlouhý útok zvíře vedlo nejprve na kotník, pak na loket oběti. Muži nepomohli ani kolemjdoucí, kteří se psa snažili, někdy i docela brutálně, odehnat. Celou scénu zachytil na telefon jeden ze svědků.

Napadenému zaměstnanci Michiganské poštovní společnosti je podle médií dvaapadesát let. Pětiminutový záznam nahraný na facebook jasně vykresluje bezmoc celé situace, zběsilý a agresivní pitbul pošťáka odmítal pustit. Na pomoc okamžitě přispěchala i žena bydlící v sousedství s koštětem, ani to ale psa neodradilo.

Situaci se na místě rozhodl řešit i muž, jehož kamera vše nahrála. Nejprve psa atakoval popelnicí, a když ho to neodradilo, vrátil se do auta a vzal si na něj obří železný klíč. Ani to však nepomohlo.

Pošťákovi nakonec pomohl další z kolemjdoucích, který ale od psa také schytal kousanec do ruky, zvíře však nakonec uteklo. Pes následně ještě znovu zaútočil, ale všichni včas stihli uniknout do bezpečí.

Případ v současné době vyšetřuje policie i společnost Michiganská pošta. Napadený muž skončil v nemocnici, jeho stav je ale podle médií stabilizovaný. Pes byl příslušnými orgány zajištěn a jeho majitel pokutován.

Jana40 ( 1. března 2019 18:51 )

Majitel kreten!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání