Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Letadlo s miliardářkou se zřítilo do pole: Pět mrtvých

Autor: ČTK - 
1. dubna 2019
07:51

V neděli odpoledne se zřítilo malé letadlo poblíž německého města Frankfurt. S největší pravděpodobností při havárii zemřeli tři lidé, pilot a dva pasažéři. Následně další dva lidé zahynuli a tři byli vážně zraněni při kolizi zasahujícího policejního auta s jiným osobním vozem.

Šestimístný letoun mířil z Francie do města Egelsbach u Frankfurtu v centrálním Německu. Několik kilometrů od letiště spadl do pole a vzňal se. Podle nepotvrzených informací pilot při manévru ztratil nad strojem kontrolu.

Na palubě byly pravděpodobně tři osoby. Podle ruských médií mezi nimi byla ruská podnikatelka Natalija Filjovová, která patří mezi padesátku nejbohatších žen v Rusku. Je spolumajitelkou a ředitelkou průmyslového a dopravního holdingu S7.

Ten tvoří 15 leteckých a servisních společností. Její jmění se odhaduje na 600 milionů dolarů, tj. v přepočtu přes 13,5 miliardy korun. I druhým mrtvým cestujícím je údajně ruský občan.

Německý policejní vůz se při cestě k leteckému neštěstí čelně srazil s protijedoucím vozidlem. Při této nehodě zemřeli dva lidé.

offline ( 1. dubna 2019 10:45 )

Tak ta bohatá paní tam určitě nebyla, těm se takové nehody nestávají. Ta akorát potřebovala zmizet, aby si mohla na penzi na Floridě užívat poctivě vydělané miliardy a nikdo po ní jako po mrtvé nešel. Firmy stejně dávno řídí někdo z Famílie a penízky potečou dál.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání