Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exekutor zapečetil byt se dvěma psy! Zvířata mohla zemřít kvůli 13 tisícům

Exekutor kvůli 13 tisícům zapečetil v bytě živé psy. Jejich majitel se je po dvou dnech rozhodl zachránit.
Exekutor kvůli 13 tisícům zapečetil v bytě živé psy. Jejich majitel se je po dvou dnech rozhodl zachránit.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: chal - 
7. března 2019
22:07

Invalidního důchodce z Březové u Sokolova čekal po návratu domů šok. Jeho byt totiž kvůli dluhu 13 tisíc korun zapečetil exekutor. Za dveřmi se ale nacházeli živí psi. Jejich majitel se po dvou dnech rozhodl do bytu bez povolení vniknout.

Exekutor zapečetil byt invalidnímu důchodci z obce Březová na Sokolovsku kvůli dlužné částce 13 tisíc korun. Vevnitř se ale nacházeli dva dlužníkovi psi. Důchodce se dva dny marně snažil situaci vyřešit s policisty nebo úřady. „Měl jsem tam dva pejsky, tak jsem si říkal, jestli to mám otevřít násilím… Nevěděl jsem, co mám dělat,“ řekl televizi Nova.

Nakonec se přes exekutorskou pečeť musel skutečně dostat sám. Dlužník se vniknutím do zapečetěného bytu pravděpodobně nijak neprovinil, protože zvířatům šlo po dvou dnech o život. Muž tak jednal v krajní nouzi.

Majitel psů si exekutorův postup nedokáže vysvětlit. „Nemá rád psy, nebo nemá rád zvířata? Nevím,“ nechápal důchodce. „Pokud soudní exekutor provede úkon v bytě majitele a jsou tam živí psi, měl by přiměřeným způsobem vyrozumět majitele bytu,“ řekl Nově člen prezidia Exekutorské komory České republiky Martin Tunkl. Úředník o zapečetění bytu dlužníka ale nevyrozuměl.

Exekutor případ odmítl pro média okomentovat s odůvodněním, že novináři nejsou zmocnění za dotyčného dlužníka jednat.

Drab ( 10. března 2019 15:28 )

Exekutor=zmetek! Pokud vím,tak zmetky se likvidují nejsou použitelné pro další fungování ve společnosti!!!

Taurus70 ( 8. března 2019 06:25 )

Taky bych se techto hovad nezastaval ,zazil jsem exekuci jednoho z nasich sousedu kvuli nezaplacene jizdence od jeho syna tolik arogance ze strany exekutora jsem nevidel stesti ze u toho byli i policajti kteri to nakonec cele ukoncili a to si to hovado jeste opisovalo jejich sluzebni cisla ze si na ne bude stezovat,dost sila,hlavne by exekuce nemel byt byznys a aby ho delaly soukrome firmy.😕😕

19.3.1977 ( 8. března 2019 05:12 )

Pak se diví že dostávají na hubu !!!!

mirkli ( 8. března 2019 04:51 )

rockyshowman ( 8. března 2019 03:49 )

Koupil jsem si do druhého telefonu novou SIM kartu. Následně mě začal nevybíravými způsobem vyhrožovat exekutorský úřad o zaplacení dluhu, který neexistuje. Kartu jsem po dlouhých tahanicích vyhodil. Teďmám klid.A závěr. Stal jsem se fanda názoru drtivé většiny národa na tuto skupinu. Kdybych viděl takového živočicha v problémů, posadím se a vychutnám si to. A zdůrazňuji, nejsem sadista. Had, nebo pavouk mi je od této chvíle milejší👍😈

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání