Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šlo o úkladnou vraždu. Tohle je důkaz! Otec rozsápaného Michala (†33) promluvil

Aktualizováno -
7. března 2019
09:06
Autor: Slávka Červená - 
7. března 2019
05:01

Celé je to podivné a podle mě to byl zločin! O tom je přesvědčen otec mrtvého chovatele, Petr P. (60). O svých podezřeních promluvil exkluzivně pro Blesk.

„Na videu jsem ráno viděl, že syn leží v ubikaci, tak jsem tam šel. Vchodové dveře byly ale zamčené zvenku! Svazek s klíči byl v nich. Nemohl se zamknout sám,“ uvedl Petr P. Podle jeho slov běhal lev Fufík sem a tam za vstupními dveřmi a v jeho kleci byla z nepochopitelných důvodů samice.

„Syn nosil neustále brýle. Bez nich nic neviděl. Ty se ale nikde nenašly. Liuwu nemuseli vůbec střílet. Byla krotká. Ale to byl jasný úmysl. Šli tam s cílem zabíjet. Trvalo pět hodin, než vstoupili dovnitř. Lékařka musela vědět, že už syn nežije,“ konstatoval. Petr P. tvrdí, že syn šel k ubikaci v pondělí v 17:30 s krmením.

„Okolo 18. hodiny se muselo něco stát, protože nebyl otevřený výběh. Zřejmě to nestačil udělat. Něco se tam odehrálo. Já jsem přesvědčený o vraždě,“ stojí si za svým. Jeho teorii prý nahrává i to, že Michal P. byl svlečený, a šaty nikde nebyly…

Policie šetří i zločin!

Podle policie zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měl na smrti chovatele někdo podíl. Přesto v rámci vyšetřování kriminalisté zabavili záznamy kamer z ubikace a čekají na výsledky pitvy.

VIDEO: Místo tragédie, kde lev zabil chovatele.

nemocna ( 8. března 2019 04:26 )

Chudáci lvi, je to jasná vražda jak chovatele tak i zvířat, chovatel vyslečený, poraněný zahnán do klece kde byl Fufík, nechal přivřené dveře kterými se tak dostal až k hlavním dveřím a při zásahu bránil chovatele že nechtěl nikoho dovnitř pustit, možná že jej Fufík ani nezabil a lvice byla úplně v jiné kleci, hlavní dveře zamčené zvenku, klíče v nich a chovatel bez brýlí je to jasná vražda páni policajti, je to jednoduché to hodit na lva a je po práci co? nebo si myslíte že lev jej napadnul, zamknul, klíče nechal venku a brýle sežral? tomu by neuvěřil ani blázen, zvířata se měli uspat, vymlouvají se že se chtěli co nejdříve dostat k chovateli ale přitom než vstoupili dovnitř trvalo to 5 hodin! to je teda rychlí zásah\?! jsou to bezcitní vrazi jak jinak zásahovka vše řeší střílením

žanyn ( 7. března 2019 19:22 )

Největší vinu na podobných případech mají naši zákonodárci, protože zákonně umožnují soukromý chov dravců jedovatých hadů a podobných exotů, včetně oněch útočných psích plemen. Ty patří do přírody nebo v případě psů na odpovídající a kontrolovaná místa (policie a t.d.) I když ono to ve skutečnosti odpovídá.Nemnožení lidští dravci se cpou mezi ty ostatní. A nakonec ona příroda si svůj pořádek udělá, když ho lidé nechtějí dodržovat.....

akko ( 7. března 2019 16:32 )

Tech dvou zvirat je mi lito...musela zemrit pro blbost cloveka...chovat takove selmy na tak malem prostoru je tyrani zvere a tak to priroda dala do poradku...priroda ma sve zakony a je spravedliva...

bullshit ( 7. března 2019 16:14 )

Otec si asi nechce přiznat, že Michálek byl tak trochu magor. Tragédie to pro rodinu jistě je ale je klika, že nevzal někoho s sebou. Jedná se jistým způsobem o přírodní výběr. Lvů je škoda, nikdo z nás u toho nebyl tak lehko soudit kdo co měl udělat. Pro sousedy možná nastala jistá úleva, hanba úřadům že nebyly schopné chlápka usměrnit.

takasija ( 7. března 2019 16:00 )

Jasný no... chovat si můžete co chcete, ale takovej malej prostor maji u nas doma slepice, ne lev. Kdyz si vzpomenu na zákaz chovu poníka kousek od Č. Krumlova, tak se ptám jestli se tenhle svět nezbláznil. Prý poník na vesnici nepatří a lev ano ))))

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání