Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na benzínce, kde zastřelili čerpadlářku Janu (†58), řádili lupiči! Obsluhu stanice čekal šok

Autor: chal - 
4. března 2019
11:20

Neznámí lupiči v noci z neděle na pondělí vykradli zavřenou čerpací stanici. Pachatelé si pro svůj čin vybrali pumpu nedaleko středočeské Nelahozevsi, na které loni v prosinci došlo k vraždě 58leté čerpadlářky Jany. K tragické události došlo během nočního provozu, který poté majitel zrušil. Objekt tak byl v době krádeže prázdný.

Obsluhu nelahozevské čerpací stanice čekal v pondělí ráno šok. Na pumpě totiž v noci řádili lupiči. „Došlo k vloupání do čerpací stanice u Nelahozevse, momentálně probíhá šetření. Co pachatel nebo pachatelé odcizili, je také předmětem šetření,“ sdělila Blesku policejní mluvčí Markéta Johnová.

Dotyčnou čerpací stanici na začátku prosince brzy ráno přepadla dvojice lupičů. Jeden z nich, vyzbrojený pistolí, nedal obsluze benzínky šanci a ihned po vstupu do provozovny po ní vystřelil. Čerpadlářka Jana (†58) zásah bohužel nepřežila.

Policisté po tragické události zahájili rozsáhlé pátrání s úspěšným koncem. Kriminalisté totiž v půlce ledna zadrželi dva podezřelé, oba skončili ve vazbě. Jeden z nich čelí obvinění z vraždy, druhý z loupeže.

Video  Policie zveřejnila video z čerpací stanice Veltrusy.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

karel vázler ( 4. března 2019 14:28 )

V Plesku maji priblble redaktory bez pravniho povedomi. Lupic zlo dej- sum a fuk.

antismejd ( 4. března 2019 12:35 )

už se naučte v Blesku rozlišovat mezi krádeží a loupeží... neřádili tam žádní LUPIČI ale ZLODĚJI...nepoužili totiž násilí..... ale v případě radaktorů Blesku je to házení hráchu na zeď...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání