Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Princ George v ohrožení?! U jeho školy ubodali chlapce (†19)

Autor: ital - 
6. února 2019
16:34

U londýnské školy, jíž navštěvuje i korunní princ George (5), našli v úterý večer pobodaného mladíka (†19)! Záchranáři už mu bohužel nedokázali pomoci. Policisté již zadrželi dva muže, které podezřívá z vraždy. Zdá se, že ani v novém roce vlna násilí v britské metropoli nepoleví.

K útoku došlo v úterý kolem osmé večer v londýnské čtvrti Battersea, jenom kousek od školy Thomas's, kterou navštěvuje i prvorozený syn vévody a vévodkyně z Cambridge – princ George. Mladý muž utrpěl bodná zranění nožem, kterým i přes veškerá úsilí záchranářů na místě podlehl.

„Policisté našli muže, pravděpodobně ve věku 19 let, s bodnými zraněními. Přes obrovské úsilí lékařů museli nakonec konstatovat smrt, která nastala okolo 20:36 hod,“ stojí v prohlášení metropolitní policie.

Policie lokalitu zajistila a přímo na místě vraždy postavila forenzní stan. „Dva muži byli zatčeni pro podezření z vraždy,“ informoval ve středu ráno Scotland Yard.

Vyšetřovatelé informovali o tragické události příbuzné oběti. Rovněž potvrdili, že mladík pocházel z lokality blízké místu vraždy. „Byl to ještě kluk, pamatujeme si ho od malička. Pořád se jen usmíval,“ řekli jeho sousedé britským médiím. Ke kondolencím se přidal i londýnský starosta Sadiq Khan, který na sociálních sítích napsal: „Jsem zdrcený zprávou o smrti mladého muže v Battersea. Dnes v noci jsou mé myšlenky s jeho rodinou a přáteli.“

Od začátku roku 2019 se jedná již o devátou oběť útoku bodnou zbraní. Loni bylo v Londýně zavražděno 134 lidí.

 

Video  Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou.  - Instagram
Video se připravuje ...

trrpetr ( 6. února 2019 18:29 )

=-Najděte žhavé ženy k dispozici pro vás ve vašem městě Tady na : My.Su/Zeny

petrw ( 6. února 2019 17:16 )

maly by mel mit brneni a ne ty hnusny kratasy zima mraz je jim to jedno sami jsou navleceni aby jim nenastydlz gule nebo f .rndy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání