Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavnou modelku (†46) našli mrtvou v jejím bytě: Co se dělo před záhadnou smrtí?

Autor: rc - 
8. ledna 2019
13:29

Annalise Braakensiek (†46) byla krásná a úspěšná, bojovala však s depresemi. Poté co na sociální síť umístila podivný komentář a přestala odpovídat na zprávy, se její rodina a přátelé začali obávat. Zavolali proto policii, ovšem to už bylo pozdě. Strážci zákona krásnou modelku našli mrtvou v jejím bytě.

Annalise Braakensiek byla úspěšnou australskou modelkou a bloggerkou. Jen na Instagramu pohlednou blondýnku sledovalo přes 40 tisíc lidí. Ovšem zatímco šestačtyřicetiletá kráska v práci sklízela úspěchy, její manželství skončilo v troskách. V dubnu minulého roku se po šestnáctiletém vztahu rozešla s manželem Danym Goldbergem. Modelka se víc jak čtyři roky potýkala s depresemi a odloučení od manžela pro ni tak zřejmě byla poslední kapka.

Minulý týden Annalise na Instagramu sdílela fotografie, k nimž připsala podivné komentáře. „Všechno se mi v tomhle okamžiku zdá pokroucené a vzhůru nohama,“ napsala k fotografii, na níž je vyfocená, jak dělá stojku. „Obrovské díky všem, kteří mi pomohli zvládnout tento bláznivý rok,“ dodala v příspěvku.  

Její blízká přítelkyně Adriana Dib s Annalise mluvila naposledy ve středu a pro britský deník Daily Mail řekla, že jí připadala šťastná. „Mluvila jsem s Annalise ve středu večer a po hlase zněla v pořádku. Nedělala jsem si vůbec starosti. Mluvily jsme o novém roce a všech úžasných věcech, kterých bychom mohly dosáhnout,“ uvedla.

Ovšem hned druhý den se Annalise přestala ozývat jak přátelům, tak své rodině. Její blízcí se nakonec rozhodli, že zavolají policii, zda se něco nestalo. Zlé předtuchy se nakonec naplnily. Strážci zákona ji našli mrtvou v jejím bytě. Podle policie modelka zřejmě spáchala sebevraždu, ovšem to potvrdí ještě pitva.

antismejd ( 8. ledna 2019 17:16 )

zase jedna,ale zcela mimořádně blbá nána to asi sama zabalila. čím víc takových šmejdů to zabalí tím líp.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání