Zpráva o úmrtí talentovaného hitmakera a DJ Aviciiho obletěla na konci dubna celý svět rychlostí blesku. Zanechal za sebou nejen populární hity jako "Wake Me Up" nebo "Hey Brother", ale také truchlící rodiče nebo českou expřítelkyni, modelku Terezu Kačerovou.

„Nebyl typem člověka pro tento byznys. Byl to citlivý mladík, který miloval své fanoušky, ale vyhýbal se slávě," uvedli v prohlášení po jeho smrti jeho rodiče. Vzhledem k tomu, že byl schopný odehrát v jednom roce přes 300 vystoupení, dostal se na úplné dno a spáchal sebevraždu. Kačerová se k němu po jeho smrti odmítala vyjadřovat, s tím, že jejich vztah považuje za uzavřenou kapitolu.

Díky jeho celosvětovému úspěchu za svůj předčasně ukončený život nashromáždil velké bohatství, o kterém se spekulovalo, komu připadne. A že se nejedná o žádné drobné! Celková suma se odhaduje na 35 milionů dolarů, tedy necelých 800 milionů korun!

Částka mohla dokonce ale mnohem vyšší. V době jeho smrti se totiž jeho hodnota odhadovala na 108 milionů dolarů, jenže Avicii měl dluhy a navíc zhruba polovinu svého majetku rozdal!

„Přišel jsem na to, že potom, co jsem začal vydělávat víc peněz, než vlastně potřebuji, nejlidštější a naprosto samozřejmá věc, je darovat je lidem, které je skutečně potřebují," uvedl Avicii v roce 2013 v rozhovoru pro BBC.

Podle švédského právního systému, když někdo zemře bez manželky nebo dětí, automaticky připadne celé dědictví rodičům! Česká modelka tak i přesto, že s ní vychovával jejího syna a plánoval založit vlastní rodinu, odejde úplně s prázdnou!

VIDEO: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV