Není se vlastně ani čemu divit, že půvabná blondýnka považuje svou minulost za uzavřenou kapitolu. Poté, co si celosvětově známý DJ v dubnu podřezal žíly, bylo jí jeho úmrtí často vytýkáno – mimo jiné i proto, že i když s Timem Berglingem, jak znělo DJovo civilní jméno, dlouhou dobu žila a on s ní vychovával jejího malého syna Luka, nikdy veřejně jako pár nevystupovali. Až po jeho smrti dala modelka o jejich vztahu veřejně vědět. Údajně chtěli svůj poměr odhalit světu až ve chvíli, kdy se dočkají vytouženého společného miminka.

Sympatický Švéd totiž miloval děti, Terezina chlapečka prý měl rád jako vlastního. Zdrcená modelka prý v DJově peněžence po jeho náhlé smrti dokonce našla Lukovy ustřižené vlásky. Rodinu spolu již nezaložili, do jejich plánů zasáhla nejprve DJova vážná nemoc (dlouhá léta bojoval s chronickým zánětem slinivky), závislost na utišujících lécích, alkoholismus...) a nakonec smrt. Dvojice si prostě v životě procházela těmi nejhoršími možnými karamboly.

Přestože od jeho skonu uběhlo už více jak půl roku, modelka se všem rozhovorům, které zmiňují Aviciiho jméno, úzkostlivě vyhýbá. Nejinak tomu bylo i během slavnostního večera v pražském Letenském zámečku, kde Kačerová vystřídala dvoje šaty, zelené se zajímavě střiženou sukní, a modré s jedním ramenem odhaleným. Po celou akci, kterou moderoval herec a režisér Jiří Mádl (32), měla podle všeho báječnou náladu a neustále se široce usmívala.
Vypadala tak mnohem pozitivněji a zářivěji než například přítelkyně Adama Mišíka (21) Diana Kratochvílová (20), která se na všech fotkách tváří jako kyselý citron. Anebo že by měla tahle mladičká modelka zkrátka permanentní „poker face“?

Fotogalerie
34 fotografií