Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vraždu pumpařky Jany (†58) plánovali z pozorovatelny: Utajovaný scénář, podle kterého pachatelé útočili

Autor: idh - 
7. prosince 2018
17:00

Tohle byla promyšlená akce! Vrazi pumpařky z Podhořan si v šeru tmy počkali na svoji příležitost a pak vyrazili chladnokrevně vraždit. Spravedlnosti stále unikají.

„Od pondělí jsme od lidí dostali řadu poznatků, které prověřujeme,“ uvedl mluvčí policie Pavel Truxa. Policie však nadále žádá od veřejnosti spolupráci a pomoc v identifikaci a svědectvích. Pokud by někdo měl nějaké informace k případu či podezřelým osobám, má neprodleně kontaktovat linku 158.

Dvojice zakuklenců v pondělí ve 2:36 hodin ráno zastřelila čerpadlářku Janu Š. (†58) kvůli deseti tisícovkám a kartonu cigaret na pumpě v Podhořanech u Veltrus.

K případu se prozatím vyrojilo několik nepotvrzených informací. Jedna z variant je, že vrazi celou akci pečlivě plánovali zpovzdálí, jak ostatně ukazuje názorná grafika.

Grafika 1 Grafika 1 | Karel Kopáč, David Malík, PČR

A zatímco pachatelé hrůzné popravy běhají na svobodě, rodina a přátelé zesnulé pumpařky Jany truchlí. „Zasloužili by trest smrti!“ říkají sousedé. Manžel zavražděné jen zlomeným hlasem řekl Aha!: „Nezlobte se, nemůžu o tom mluvit...“

Příchod: Dosud nezveřejněná teorie vyšetřovatelů je, že na místo činu přijeli autem, které nechali zaparkované u trati, odkud mohli sledovat dění na pumpě a pak se k ní vydat pěšky po silnici. 

Útěk: Po vraždě se kratší cestou k vozu vrátit přes pole, aby se vyhnuli kontaktu s projíždějícími auty. „I tuto možnost prověřujeme jako jednu z možných,“ potvrdil Truxa.

Video  Policie zveřejnila video z čerpací stanice Veltrusy.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Kvetuse ( 7. prosince 2018 23:33 )

Urcite Katka fetacka od Trestikovy se bude s nima znat. Takovy fetaci ukradnou i pistoli, kdyz muzou jen tak zabit, urcite ukrast pistol neni problem..

Kvetuse ( 7. prosince 2018 23:28 )

Tomu druhymu ocividne podklouzavaly boty bud od bahna nebo mokry. Po dlazdickach to opravdu klouze. Bylo videt, jak prisel, ze mu to v zatacce uklouzlo a pak si daval bacha, aby neuklouz. Proto ta dementni chuze. Popravit oba dva. Mysleli kdovi jaka suma tam nebude a ono ejhle. Za deset tisic vrazdit muzou jen fetaci na pervitinu.

Anticharta ( 7. prosince 2018 20:10 )

Buď to byli vypatlaní cizinci s IQ tykve(nevzít si rukavice na loupež) nebo nešlo o loupežnou vraždu, ale o vraždu jako takovou. Třetí možnost je že vrahem je sadistický sexuální uchyl kterému se z vraždy postavilo péro a zapoměl to svému idi.tskému komplici sdělit. Být na místě toho kreténa tak si uřežu prsty, protože zanechat daktyloskopické otisky prstů na místě vraždy s doživotní sazbou, může v 21.století jen opravdová k. nda

brano34 ( 7. prosince 2018 19:37 )

Pokud se zabiják svého pomateného pomocníka po loupeži zbavil a chudobný lup si nechal celý, potom udělal mnoho hrubých chyb.

flora ( 7. prosince 2018 19:36 )

Při odchodu už nekulhá. Ty nohy měl "přesezené", proto při příchodu kulhá a vevnitř i na okamžik zavrávoral. Taky si myslím, že to byl někdo z okolí...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání