Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Maddie může být naživu uvězněná v tajném doupěti jako sexuální otrokyně, říká vyšetřovatel

Autor: shp - 
20. listopadu 2018
19:50

Naděje umírá poslední. Podle soukromého detektiva Davida Edgara, který pracoval pro rodinu McCannových tři roky, může být jejich pohřešovaná dcera Maddie stále naživu. Podle zkušeného vyšetřovatele je pravděpodobné, že je stále držena v nějakém tajném doupěti nebo kobce. Bohužel nejspíš jako sexuální otrokyně.

Maddie McCann zmizela 3. května 2007 z portugalského letoviska Praia da Luz krátce před svými čtvrtými narozeninami. Od té doby uplynulo více než jedenáct let. Policie nedávno oznámila, že má dvě konkrétní a aktivní stopy v případu.

Ministerstvo vnitra přitom prohlásilo, že Scotland Yardu uvolní dalších v přepočtu 4,3 milionu korun, aby vyšetřování mohlo pokračovat. To se ale nelíbí britským daňovým poplatníkům. Z jejich kapes totiž bylo za případ zaplaceno už 343 milionů korun.

Naději, i když ne úplně optimistickou, přinesl rodičům detektiv David Edgar. „Vždycky jsem si myslel, že kdokoliv je za to zodpovědný, je podporován někým dalším,“ řekl podle Daily Mailu. Edgar si myslí, že je Maddie stále v Portugalsku.

Nyní se blížíme 12. roku vyšetřování, to je významný čas, ale myslím si, že stále může být naživu a někdo kryje její únosce,“ pokračuje Edgar s tím, že Maddie dost pravděpodobně neví, kdo je a že se po ní pátrá. Únoscům může sloužit jako sexuální otrokyně.

Někdo ví, co se stalo a je čas, aby šel s pravdou ven,“ uzavřel Edgar. Případ Maddie přirovnal k zmizení Jaycee Lee Dugard, která zmizela v roce 1991 a byla dlouhých 18 let držena jako sexuální otrokyně, než se v srpnu 2009 dostala na svobodu.

petrw ( 21. listopadu 2018 06:18 )

to je zase nesmysl..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání