Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zmizelé Maddie by bylo patnáct: Rodiče uspořádali oslavu a poslali jí dojemný vzkaz

Autor: ljš - 
14. května 2018
19:47

Byl by to jeden z těch nezapomenutelných dnů završený oslavou s rodinou a kamarády… Kdyby Maddie McCann nebyla už 11 let nejhledanějším dítětem světa. Její rodiče ale ani po takové době boj o její nalezení nevzdávají a k 15. narozeninám zmizelé dívky zveřejnili dojemné prohlášení.

Svůj velký den by Maddie, která zmizela jako čtyřleté dítě na dovolené v Portugalsku, oslavila v sobotu. Její rodiče Kate a Garry z britského Rothley při té příležitosti umístili na oficiální facebookové stránky holčičky dojemný vzkaz.

„Krásné patnácté narozeniny, Madeleine! Milujeme tě, čekáme na tebe a nikdy nezapomeneme,“ napsali k její rozesmáté fotografii. Doma dokonce v úzkém kruhu uspořádali oslavu, které se zúčastnila rodina včetně Maddieiných sourozenců, třináctiletých dvojčat Seana a Amelie.

Rodiče se snaží všemi způsoby udržovat naději, že se jim jednou milovaná dcera vrátí. Beze změny už tak 11 let zůstává její pokojíček, ze kterého se stala svatyně. Maminka Kate jí také každý rok kupuje k narozeninám dárky. Věří, že až se jednou dcera vrátí, všechny si je otevře.

Období narozenin je pro rodinu vždy velmi těžké. „Je to doba, kdy skutečně cítíte její nepřítomnost,“ vysvětlili.

Maddie byla unesena 3. května 2007, když spala se svými sourozenci v hotelovém apartmánu v portugalském Praia da Luz. Její rodiče v té době večeřeli s přáteli v přilehlé restauraci. Vyděšená Kate zjistila, že holčička zmizela, kolem 10. hodiny večer, když ji šla zkontrolovat. Detektivové nadále pracují s několika verzemi. Mohlo jít o obchod s dětmi, nepovedené vloupání nebo také sexuální motiv.

irstr ( 12. ledna 2020 18:43 )

Detektor lži by mohl vyšetřovatelům pomoci. Pokud odmítnou, bude to jasný signál. Pokud jsou nevinní, nemusí se detektoru lži bát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání