Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dcera (†11) spisovatelky se ztratila cestou ze školy: Našli ji mrtvou v řece

23. ledna 2018
21:19

Smutný konec má pátrání po 11leté dívence z anglického Halifaxu, která se ztratila cestou ze školy. Ursula byla bohužel nalezena mrtvá v řece Calder, která Halifaxem protéká. Policie předběžně vyloučila cizí zavinění.

Dcera britské spisovatelky Nicky Harlow byla naposledy viděna v pondělí odpoledne v školní uniformě, kdy odcházela domů. Bohužel už v noci přišla smutná zpráva, školačka byla totiž nalezena v řece Calder bez známek života. Policie její identitu potvrdila a oznámila, že příčina tragédie je předmětem dalšího vyšetřování.

"Rodině je poskytována pomoc specialistů a v tuto nesmírně těžkou chvíli žádá o soukromí," stojí dále v policejní tiskové zprávě. Cizí zavinění bylo předběžně vyloučeno.

Archivní video: Ztracenou pejskařku Mirku (†45) našli mrtvou u Devínského jezera

fesak2 ( 24. ledna 2018 12:18 )

Nechápu, jak můžou tu 11-letou dívenku namalovat v rakvi jako nějakou šlapku. Možná na přání rodičů (Anglie je nějak nóbl). Dokonce jí otevřeli i oči, asi proto aby jí udělali nějaký maxfaktor 10000. Ti malíři mrtvol do rakve jsou už fakt na úrovni. Vypadá jak živá, snad jí tam v márnici nezprznili.

Monikay ( 24. ledna 2018 11:45 )

Mně zase vždy zarazí že tolik dětí se té řece umí vyhnout a jedna tam najednou spadne? Předpokládám, že nejde o sebevraždu v tomto věku...

majojo ( 24. ledna 2018 11:23 )

Nezlobte se, ač je to velkátragédie, na fotce vidím jedenáctiletou holčičku zmalovanou a špulící. Možná i fialové vlásky. Je cosi divného v tomhle světě, ne? Možná by se nad svým přístupem k tomu sladkému ptáčeti mládí měla zamyslet i truchlící rodina, která tolik potřebuje klid a čas na truchlení.

sores ( 24. ledna 2018 10:31 )

Bože proč má dítě zmalovanou pusu a oči jako dospělá??? Je to hnus co udělají z malého dítěte,brrr. Divný svět a divnolidi je v 21 století. Bohužel mnohem horší než 20 století!!! Ženský lákají ve společnosti samce na nahou pr.del,kozy a kejty! Tak tohle nikdy neexistovalo.

cochcete ( 24. ledna 2018 09:53 )

Je mi moc líto holčičky i rodiny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání