Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žena se objevila v Prostějově a nevěděla, kdo je: Policie už zná její identitu

Žena se objevila v Prostějově a nevěděla, kdo je: Policie už zná její identitu
Žena se objevila v Prostějově a nevěděla, kdo je: Policie už zná její identitu  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
23. ledna 2018
16:35

Policistům se už podařilo zjistit totožnost neznámé ženy, která byla nalezena dnes dopoledne v okrajové části Prostějova. Žena nebyla zraněná, ale při prvním rozhovoru s policisty nebyla schopná ke své totožnosti nic říct. Proto policie požádala o pomoc veřejnost. Později se ženinu totožnost podařilo zjistit, řekl ČTK policejní mluvčí František Kořínek.

Neznámá žena podle něj dopoledne zazvonila u jednoho z domů v Domamyslicích, což je místní část Prostějova. Majitelka domu poté zavolala sanitku a o totožnost nalezené ženy se začali zajímat policisté. Žena podle Kořínka mluvila česky.

"Jedná se o ženu ve věku asi 35 až 40 let, štíhlé, 170 centimetrů vysoké postavy. Váží zhruba 65 kilogramů, má krátké hnědé vlasy a modré oči. Žádné zvláštní znamení, jako viditelná jizva či tetování u ní nebylo zjištěno," uvedl v první zprávě Kořínek.

Nalezená žena na sobě měla oblečenou černou prošívanou šusťákovou zimní bundu s kapucí a tmavě modrou podšívkou, černou softshellovou čepici s kšiltem, světle modré riflové kalhoty s bílým opaskem a na nohou černé botasky značky Adidas.

"Pod bundou měla černou mikinu s šedými částmi na bocích a na koncích rukávů. Mikina má kapuci, je zapínací na zip a v levé horní části hrudi má bílý nápis directalpine. Oděv i obuv měla žena čisté a nepůsobila zanedbaným dojmem," podotkl Kořínek.

sores ( 23. ledna 2018 17:21 )

Chudá paní, ztráta totožnosti je hrozná!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání