Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nadějný vzkaz pašeračky Terezy od pákistánského soudu: Za týden bude konec!

Autor: shp - 
20. října 2018
13:02

Už to vypadalo, že bude táhnoucímu se soudnímu stání konec. Nestalo se tomu tak. Česká pašeračka Tereza H. (22) šla v sobotu opět k soudu zbytečně. Vyšetřovatel z úřadu celníků je totiž nemocen a došlo tak k dalšímu odročení. Blondýnka, která se stala miláčkem pákistánských médií, však přesto nezoufá. Naopak je nyní velmi optimistická.

Tereza přišla k soudu patřičně vymóděná. Na sobě měla pákistánské pestrobarevné šaty. Pod nimi tmavé kalhoty a na očích sluneční brýle. Místní reportér se Terezy zeptal, zda je v pořádku. Odpověděla mu úsměvem a zdviženým palcem.

Dneska máte krásné šaty,“ zalichotil jí o chvíli později, což bylo Češce evidentně příjemné. Pozornost médií si užívá. Její nadšení pak u samotného soudu zchladil fakt, že se nedostavil vyšetřovatel z úřadu celníků.

Ani na dnešním soudním stání s českou občankou nedošlo k žádnému pokroku. Tentokrát proto, že se nedostavil vyšetřovatel od celníků jakožto poslední svědek případu. Soud byl odročen na 23. října 2018. Soudu se zúčastnil asistent našeho honorárního konzula v Láhauru,“ uvedl pro Blesk.cz mluvčí Robert Řehák z ministerstva zahraničí.

Dobrá nálada však Terezu neopustila. Blesk.cz poslala nadějný vzkaz. „Za týden bude konec,“ vzkázala do své domoviny. Příště totiž na řadě bude poslední výslech. Soud se tak blíží ke svému konci.

Tereza byla zadržena letos v lednu na pákistánském letišti s devíti kilogramy heroinu ve svém zavazadle. Blondýnka od začátku tvrdí, že o zásilce nevěděla. Od začátku roku je umístěna v pákistánské vazbě a její případ je v zemi ostře sledovaný.

paul kratky ( 21. října 2018 07:46 )

 Buďte v klidu. Flastr dostane,minimálně 10 let a to je pro Evropana v Pákistáne konečná.Tamni soudy si nemůžou dovolit ji nějak protěžovat,to by se proti vlastním lidem krajně zkompromitovali.Nehlede k tomu,že pokud by ji nahodou osvobodili,tak ji ulice okamžitě zlyncuje....

sleepless ( 21. října 2018 03:14 )

Podľa mňa tam s niekým na "tajňáša " š.uká..... Aby sa to neprezradilo, potajomky, lebo by bol z toho škandál. Ak ju oslobodia, š.uká s niekým vplyvným....Na pakistanskú basu a podmienky vyzerá skvele a spokojne.

sleepless ( 21. října 2018 03:12 )

Podľa mňa tam s niekým na "tajňáša " ***..... Aby sa to neprezradilo, potajomky, lebo by bol z toho škandál. Ak ju oslobodila, *** s niekým vplyvným....Na pakistanskú basu a podmienky vyzerá skvele a spokojne.

Koordinator ( 20. října 2018 22:03 )

 Jestli Terka uspeje a pakosskej soud ji osvobodi (vsechno je mozny), tak kazdej kdo chce s ni skoncit v pelechu bude mit sanci. Je jasny, ze holka ma rada prachy. Akorat to nebude za dve kila jako nekde s cigoskou u silnice ;-)

josefvyskoc ( 20. října 2018 21:43 )

Terezka je proste bozska. Jsem asi zamilovanej !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání