Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Babička Češky zadržené za pašování heroinu v Pákistánu: Tereza bude po propuštění bydlet u mě!

Autor: Slávka Červená - 
4. října 2018
05:00

Cennější než všechny obrazy světa! Tolik pro Martu (68) znamená nejnovější snímek její vnučky Terezy H. (22), která v pákistánském vězení čeká na trest za pašování 9 kil heroinu. Snímek poslala přes Blesk rodině a ten babičce české pašeračky fotografii z cely ukázal.

Blesk navštívil babičku Terezy H. v jejím bydlišti, v malé obci na Uherskohradišťsku. Když jsme jí ukázali fotografii, kterou její vnučka pořídila pravděpodobně mobilem a poslala do naší redakce přes svého právníka, byla velmi šťastná. Zároveň ji snímek dojal.

Sluší jí to

„Mám radost, že na nás myslí a celé rodině posílá pusu. A taky, že i přes veškeré problémy, které tam prožívá, o sebe dbá a moc jí to opravdu teď sluší. Je vidět, že zhubla. I barva vlasů je přirozenější, než když byla »umělá« blondýna. Jen věřím, že i zdravotně je na tom dobře. To je to nejdůležitější,“ konstatovala paní Marta.

Skutečnost, že Tereza, jíž hrozí až doživotí, má ve vězení možnost vyfotit se a poslat snímek ven, vysvětlil i pro její rodinu pákistánský právník lakonicky: „Je to tu dobré vězení…“

Bydlení u mě

Paní Marta je s vnučkou podle svých slov v písemném kontaktu. Pravidelně jí píše, co se doma děje, i například to, že letos byla nadúroda ovoce v zahradě.

„I od Terinky mi chodí dopisy pravidelně, jakmile má možnost při soudních jednáních. Její dopisy jdou přes několik lidí. Jen ten první jsem obdržela jako originál, ostatní mi chodí vytisknuty z e-mailu,“ přiblížila.

Každá věta jí vždy dodá naději, že se opět spolu uvidí. „V každém dopise stále píše, že se těší na naše shledání. Souhlasím s její prosbou, zda by u mě mohla po případném propuštění bydlet. Já ji miluji a nenechám ji v žádném případě padnout. Každý z nás dělá v životě chyby. Udělám pro ni maximum. Každý musí dostat druhou šanci. Já jí ji dám,“ řekla Blesku babička Marta.

Video: Tereza je v pákistánském vězení jako celebrita

Boena Hovorkov ( 29. prosince 2018 11:05 )

já si myslím,že jí udala Simona a boží mlýny melou pomalu a jistě

Stanley1000 ( 5. října 2018 21:31 )

Než budete kecat, tak si přečtěte toto: https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/539750/paseracka-tereza-unikla-o-vlasek-hrozbe-dozivoti-poc ital-s-tim-drogovy-gang.html a toto: https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/539408/pripad-paseracky-terezy-21-se-zamotava-obzalovana-je -v-sedmi-bodech.html

Voda ( 4. října 2018 18:16 )

 Prazanda1 jsi primitiv,drž hubu

la.ma ( 4. října 2018 17:41 )

terka sepíše knihu, prodá práva na film a v zeleném tílku vyleze z krimu koupí si meďoura a spolu s Kajínkem bude jezdit po školních besedách, aby děti měly nějakej vzor pro své kariéry,Pražanda už ji ve svém penzionu nezaměstná, má smůlu

la.ma ( 4. října 2018 16:40 )

jejda, rodinka jí zřídí asi její vlastní hotýlek s červenou lucernou, když se dceruška ukázala jako úspěšná poskytovatelka rozkoší, jsou tedy dobře podnikaví

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání