Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soud s Terezou zrušili kvůli bezpečnosti! Vyparáděnou ji poslali zpět do chládku

Autor: rc - 
7. října 2018
05:02

Víc jak půl roku tráví česká pašeračka Tereza H. (22) v pákistánském vězení. Blondýnka se v sobotu znovu objevila u soudu. S úsměvem na rtech, širokými brýlemi přes oči a perfektně upravená se nakonec slyšení nedočkala. Soud byl odročen kvůli bezpečnostní akci, která se konala ve městě!

Tereza H. byla 10. ledna zadržena na letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu v kufru. Pohledná blondýnka měla v úmyslu letět z Pákistánu do Spojených arabských emirátů, odkud měla namířeno do Irska. Ovšem tam se už nedostala. Místo toho skončila v pákistánském vězení, kde čeká na rozsudek dodnes.

Soudní stání bylo naplánováno na sobotu. Tereza, která tvrdí, že o drogách v kufru neměla ponětí, přišla v dobré náladě. Usmívala se na všechny strany a byla jako vždy v poslední době perfektně upravena. Vlasy měla sčesané dozadu a šátek místo toho, aby měla uvázaný kolem hlavy, měla svázaný kolem ramen. Přes oči měla široké brýle a nehty na rukou i na nahou měla nalakované.

Soudu se však nakonec nedočkala. Vyslechnut měl být celní úředník, který Češku zadržel, ovšem soud se nakonec nekonal a to z bezpečnostních důvodů. „Soud dneska nakonec neproběhl, takže očekávaný vývoj se posouvá na pondělí. Dnešní soud byl odročen a to z bezpečnostních důvodů, protože ve městě, kde se koná, probíhala bezpečnostní akce,“ řekl mluvčí Ministerstva zahraničí Michal Bucháček. 

Video: Tereza u soudu

Video  Pašeračka Tereza: K soudu přišla s nalakovanými nehty a úsměvem na rtech!  - Lahore News
Video se připravuje ...

salto ( 8. října 2018 07:34 )

Hlavně její mezinožní prostor si toho všimnul

salto ( 8. října 2018 07:32 )

Takže ta koza má v tašce 9 kg heráku, přizná se, že to nedělala poprvé, ale ono se to ještě neví... tady někonu šustí pod kulichem

sukin-sa-vracia ( 7. října 2018 13:51 )

Žvaňte si tady co chcete kašpaři, ale Terka je kočička..v Pakistánu si už toho všimli

kuromrd ( 7. října 2018 11:42 )

Terezka je krásná a pakistánská pakáž se jí bojí soudit, protože by na ně tahle víla seslala neštěstí. Raději ať jí pustěj, nebo budou mít smůlu.

dyskrymynaclja ( 7. října 2018 10:16 )

Až se Terka vrátí,tak bude stříhat metr do důchodu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání