Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pašeračka Tereza u soudu: Došlo na náročný výslech

Autor: dce, shp - 
2. října 2018
18:39

Tereza H. (22) už od ledna sedí v pákistánském vězení, kde skončila poté, co ji na místním letišti chytili s kufrem plným heroinu. Mladá Češka už absolvovala nespočet soudních jednání a stále se nedočkala kloudného výsledku. Poslední soudní stání, které proběhlo v úterý, bylo velmi náročné. Došlo na výslech důležitého svědka.

Už několik měsíců trvá věznění Češky Terezy v láhaurské vazbě. Začátkem letošního ledna ji zadrželi celníci na letišti s kufrem, ve kterém ukrývala přibližně 9 kilogramů heroinu. Od té doby se minimálně jednou každý týden objeví před soudem, který jedná o její vině.

Tak tomu bylo i ve čtvrtek. „Soudní stání dnes proběhlo. Vyslýchán byl celní inspektor, který byl přítomen lednovému zadržení Češky na pákistánském letišti,“ řekla Blesk.cz mluvčí ministerstva zahraničí Michaela Lagronová.

Výslech to byl vskutku náročný, protože během dneška nebyl dokončen. Pokračovat bude při příštím stání. „Výslech celního inspektora bude pokračovat v sobotu 6. října,“ uzavřela Lagronová.

 

Pohybovenadany ( 2. října 2018 21:29 )

Cerne vlasky a uz i "dvojita brada" se ji zacina rysovat. A jak ji to v tom satku slusi !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání