Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Propusťte pašeračku Terezu, hrozil „terorista" po deseti panácích

Autor: zb - 
2. října 2018
20:26

Láska k pašeračce Tereze H. (22) ho zřejmě zbavila soudnosti. Bulhar Nikolayi I. (21) kvůli ní totiž vyhrožoval Pákistánu teroristickým útokem. Za to se nyní zpovídá u Krajského soudu v Plzni. Hrozí mu až 12 let vězení. 

Nikolayi I. letos v lednu na ubytovně v Plzni vypil deset panáků whisky a pak z mobilu poslal výhrůžný text pákistánským médiím. Nikolayi I. letos v lednu na ubytovně v Plzni vypil deset panáků whisky a pak z mobilu poslal výhrůžný text pákistánským médiím.

„V něm slibuje odplatu Pákistánu, jestli Terezu H. nepropustí. Nejdříve odeslal SMS satelitní stanici Samaa TV a o den později internetovému deníku Daily Pakistan,“ řekl státní zástupce Martin Bílý.

Nikolayi I. tvrdí, že to nemyslel vážně. U soudu prohlásil, že se s Terezou H. setkal třikrát v Praze a jednou s ní měl mít sex na ubytovně ve Zbůchu u Plzně. „Jestli jsme spolu spali, není důležité,“ dodal Nikolayi I. Soud pokračuje výslechy svědků.

Tereza je v pákistánské base od ledna, kdy byla na letišti zatčena s 9 kilogramy heroinu. Od té doby neustále chodí k soudu, u kterého ji hrozí až výjimečný trest. Další stání s Terezou je naplánováno na 6. října.

Video: V Plzni soudí mladíka, který kvůli pašeračce Tereze vyhrožoval Pákistánu útoky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání