Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Syna (12) a dceru (14) lékaře drželi lupiči jako rukojmí, zatímco vykrádali dům za 40 milionů

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
10. dubna 2018
21:41

Ozbrojeni obřím kladivem, páčidlem a nebezpečným dlouhým šroubovákem se násilím dostali do domu lékaře v Londýně. Skupina lupičů dokonce vzala jako rukojmí jeho dvě malé děti, které zažily nejhorší událost svého života. Řádění lupičů přitom natočila průmyslová kamera.

Synka (12) a dceru (14) hlídali jejich prarodiče. Jenže do domu za v přepočtu 40 milionů se vloupali ozbrojení neřádi. Dcera je slyšela, jak se násilím dostávají do domu a schovala se v koupelně. Bohužel byl její úkryt odhalen.

Moje dcera je slyšela přicházet, tak utekla a schovala se v koupelně, ale oni ji odemkli zvenčí a vzali ji na obchůzku po době, aby jim ukázala cennosti předtím, než vzali roha,“ řekl Daily Mailu doktor, který nechtěl být jmenován.

Babičce a dědečkovi nastříkali lupiči do očí neznámou tekutinu a řekli jim: „Ublížíme vám, pokud nezůstanete v klidu.“ Tekutina naštěstí nebyla žíravinou, použili ji čistě k zastrašení. To potvrdil i jejich syn.

Měli lahev bezbarvé substance, kterou nastříkali do obličeje mým rodičům. Naštěstí nebyla škodlivá, jenom je chtěli zastrašit,“ prohlásil lékař. Když si vzali, co chtěli, zmizeli před příjezdem policie. „Byli uvnitř asi osm minut,“ uzavřel doktor.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání