Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Lesbické mámy a 6 jejich dětí zemřely po pádu z útesu: Byla to vražda?

Autor: ana, shp, ČTK - 
2. dubna 2018
08:20

Manželky Jennifer a Sarah Hartovy (obě †38), jejich děti Martin († 19), Abigail († 14), Jeremiah (†14), Hannah (†16), Devonte (†15) a Sierra (†12) nepřežily pád z třicetimetrové skály ve městě Mendocino v Kalifornii.  Den před nehodou byly matky vyšetřováné sociální službou kvůli podezření ze zneužívání děti. Policie proto upozorňuje, že nemuselo jít o nehodu.

Obě ženy a jejich děti byly nalezeny 28. března v odpoledních hodinách. Šerif Tom Allman, který případ vyšetřuje, je zdrcen. Tři děti zřejmě neměly zapnuty bezpečnostní pásy. Syn Devonte se stal slavným v roce 2014. Tehdy jeho fotka, na které objímal strážníka, obletěla svět.

Žádná brzdná dráha

Auto řídila Jennifer. Proč sjela ve vysoké rychlosti, není jasné. Vyšetřovatelé však nenalezli žádné stopy po brzdné dráze.

Rodina se často účastnila protestů po celé Americe. Fotka malého Devonta, který v Portlandu v roce 2014 objímal policistu, se stala virální. Tehdy Devont v slzách bojoval za práva černošských komunit. Rodina ho podporovala.

Vyšetřování zneužití?

Den před nehodou byly obě matky vyšetřovány pro podezření ze zneužívání dětí. Pro stanici KOIN (6) to řekli sousedé. Celá rodina opustila svůj dům krátce po návštěvě „sociální služby“.

Sousedka Dana DeKalbo pro televizi KGWNews uvedla, že Devonte k ní často chodil prosit o jídlo. Hladovka byla údajně trestem za neposlušnost. Rodina však působila klidně a spořádaně. Případ policie i nadále vyšetřuje.

Byl to úmysl?

Policie nyní uvedla, že zřícení automobilu z útesu na pobřeží Kalifornie mohlo být úmyslné. Vyplývá to podle agentury z předběžných výsledků vyšetřování případu z minulého týdne.

Rodinné SUV nejdřív zastavilo u dálničního odpočívadla a pak se rozjelo přímo na útes, zjistili vyšetřovatelé. Podle zástupce policie Grega Baartse informace ze softwaru automobilu ukazují, že vůz na dálnici zastavil, načež se rozjel přímo ke srázu.

Kromě elektronických informací záměru prý nasvědčuje i skutečnost, že nebyly zjištěny žádné stopy po smyku. Podle mluvčího úřadu místního šerifa úřady vycházejí z předpokladu, že nejméně jeden člověk spáchal trestný čin.

pandrhola ( 7. dubna 2019 17:53 )

Tvrdím jednu věc, pokud dají děcka homosexuálům, nic jiného z nich nemůže vyrůst. Pro ty děcka bude normální že si matky lížou pipiny ( tátové projíždět kaďoura) a budou dělat to samé. Naopak jim přijde nenormální vztah muž + žena.

ellenic ( 2. dubna 2018 19:59 )

jastana Těžko říct, otec dětí mohl být černoch, v USA a v Anglii to není nic vyjímečného. Já jsem se dívala tento týden na opakovaní staršího dílu Výměna manželek, byla jsem překvapená chováním té ženské, která zůstala doma s dětmi a její partnerka odjela k manželovi té náhradní. Ta lesbička byla nepříjemná, vulgárně té Jitce nadávala. V manuálu měla napsáno udělat vánoční úklid, umýt stará okna, udělat nepečené cukroví. Ta frajle domácí nevynesla ani koš s odpadky, proč to nedělali starší děti, bylo jich tam dost. Ne ona nadávala Jitce, která byla i nemocná, v domě se málo topilo, to bylo nářku paní domácí, kolik spálila více dřeva. Neupravená, arogantní, ta druhá šla ke kadeřnici, aby se jí prý po návratu líbila .

offline ( 2. dubna 2018 17:14 )

V blesku neumí ani opsat cizí článek? V autě byly 3 děti, další 3 jsou nezvěstné.

taupan ( 2. dubna 2018 13:04 )

Sára si je vzala ze zoo ne za účelem chovu, ale kvuli nátlakovkám na pracující bělochy. Měla je vrátit zpátky do Afriky.

4552 ( 2. dubna 2018 10:36 )

Pak tem homoušům a lesbám dejte děti. jsou to perverzáci a bůhví co s těmi dětmi dělají.Je to přece nenormální prasata.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání