Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Daniela (†26) pobodala přítele ve spánku, tvrdí svědek. Dívka pak skočila z okna

Autor: ljš, uá - 
1. prosince 2016
11:24

Žádná hádka! Šestadvacetiletá Daniela K. prý svého přítele v ústeckém paneláku pobodala zničehonic, když spal. Po činu se rozběhla do posledního patra paneláku a vyskočila. 

K trgédii došlo v úterý dopoledne. Policii a záchranáře na místo zavolali sousedé, kteří na chodbě našli pobodaného Lukáše, který volal o pomoc.

Spekuluje se o tom, že Daniela mohla mít nějaké náhlé psychické problémy. „Žena na muže zaútočila nožem, naprosto nepochopitelně, když spal. Byla prý jak smyslů zbavená, ani se snad před tím nepohádali,“ uvedl totiž pro iDnes.cz svědek.

Tento scénář podporuje i tvrzení sousedů, kteří poskytovali zraněnému Lukášovi první pomoc. „Ona mě bodla, asi se zbláznila,“ řekl jim prý. V momentě, kdy na chodbě bojovali o jeho život, byla dívka ještě stále v bytě v prvním patře. 

Pak najednou proběhla kolem nich až do nejvyššího, 7. poschodí, kde otevřela okno a vyskočila z něj. Pobodaný Lukáš naštěstí přežil, teď leží v nemocnici. Měl obrovské štěstí, rány, které mu jeho přítelkyně zasadila, totiž směřovaly do oblasti krku. Policie případ dál vyšetřuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání